Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Bomvolle en geslaagde woensdagochtend!

Nieuws

Bomvolle en geslaagde woensdagochtend!

Voor veel kinderen was het erg lastig kiezen vanmorgen… Ga ik Penalty Schieten, meedoen met de Vossenjacht, op de foto met OnneDi of ga ik gezellig meedoen met de Workshops? Ruim 650 kinderen kozen voor het meedoen met de Vossenjacht. In de binnenstad van Woerden was het een drukte van jewelste om o.a. Olaf en Elsa te vinden. Naast Olaf en Elsa konden de deelnemers ook op zoek naar Roodkapje, mime spelers, een hiker, een hockeyster en nog veel meer! Het woord dat gezocht werd, was diamant. 

Bij het Penalty Schieten is de hele ochtend fanatiek en sportief gevoetbald. De keepers hadden het erg moeilijk met alle goed genomen penalty’s. Wat een talent in Woerden! De winnaars waren Mik (0-8 jaar), Jory (9-11 jaar) en Sylvain (12+). Gefeliciteerd, kanjers! 

De Workshops waren ook een erg groot succes. Je kon o.a. je haren laten invlechten, je nagels laten lakken, armbandjes maken en nog veel meer! De meest prachtige creaties werden gemaakt. Als echte diva’s verlieten veel kinderen het veld. 

Naast het vertrouwde programma was er vandaag ook een Meet & Greet met Youtube-ster OnneDi. Ruim 750 fans, uit alle windstreken van Nederland, stonden in de lange rij voor een selfie of een foto met OnneDi. Wat een succes!