Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Vacature /Creatieve Contentmarketeer

Nieuws

Creatieve Contentmarketeer

Bij jij een creatieve duizendpoot en wil jij heel graag jouw online marketingervaring met ons delen? Wij zoeken een pro-actieve, creatieve teamplayer die het leuk vindt om de kaartverkoop voor de Woerdense VakantieWeek te stimuleren.

In aanloop naar de Woerdense VakantieWeek worden zoveel mogelijk tickets verkocht om het dagprogramma zoveel mogelijk gratis te houden. Daarom zijn we voor het Marketing- en Communicatieteam opzoek naar een Contentmarketeer. Als Contentmarketeer ben je medeverantwoordelijk voor de promotie van de VakantieWeek. Je hebt een vlotte pen, gevoel voor
vormgeving en schrijft makkelijk wervende en converterende teksten voor verschillende middelen en kanalen. Je weet jouw creativiteit om te zetten in aantrekkelijke content voor social media.

Je maakt deel uit van een groep vrijwillige medewerkers die hart heeft voor de zaak: zorgen dat kinderen, jeugd én volwassenen gratis of voor weinig geld kunnen genieten van de leukste activiteiten. En dit gebeurt al meer dan 65 jaar lang!

Functie-eisen:
– Enige ervaring met Google Analytics en WordPress
– We zoeken bij voorkeur iemand die ervaring heeft op het gebied van Facebook advertising
– Ervaring met schrijven van content voor social media
– Gevoel voor Nederlandse taal
– Iemand die nauwkeurig werkt
– Liefde voor festivals, cultuur en de stad Woerden

Tijdsbesteding
Je bent het hele jaar beschikbaar. De zwaarte van het werk ligt van februari tot en met augustus
waarbij je zo’n 2 tot 3 uur per week bezig bent.
Tijdens de Woerdense VakantieWeek ben je beschikbaar in overleg (maar in ieder geval stand-by op
afstand).

Hoe kun je solliciteren?
Ben je woonachtig in of rond Woerden. Weet jij alles van social media, vind je het leuk om content te creëren, ben je creatief en vind je het leuk om je talent in te zetten om de Woerdense VakantieWeek nog beter op de kaart te zetten? Stuur dan vóór 1 augustus jouw CV en een korte motivatie t.a.v. Frederique Kram naar fréderique.kram@hotmail.com