Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Stampend Dance Event zet Woerden op zijn kop

Nieuws

Stampend Dance Event zet Woerden op zijn kop

Gave optredens van onder andere Kris Kross Amsterdam, Mr. Belt & Wezol, La Fuente, Gregor Salto, Outsiders, DYNA, SNO en MC Roga zorgden dat het druk bezochte Dance Event voor jong en oud een geweldige avond was. Dit jaar was er ook plek voor lokaal talent! Tijdens het Dance Event hebben vijf winnaars van de Talent Stage mogen optreden. Dit nieuwe item maakte dat de bezoekers deze avond helemaal los gingen. De sfeer bij de bezoekers zat er goed in, laat dit volgend jaar ook zijn! 
 
Nieuw: de Talent Stage 
Het Dance Event wordt ieder jaar afgetrapt door een Woerdense DJ. Dit jaar mag niet één, maar mogen vijf talenten zich laten horen bij de WvW. Heel veel jonge DJ’s stuurden hun demo’s op om kans te maken op een plek in de top 5. Tijdens een nieuw Live Event; de Talent Stage gingen ze de strijd met elkaar aan. 

Deze vijf DJ’s zijn aanstormend lokaal talent die mochten draaien op het Dance Event. Sherrw mocht de show openen in de tent, gevolgd door Mikewell. Daarna kwamen de DJ’s Youri Vauguez, DJ Zaander en K.E.N.T.