Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Eerste Mega Kids Show een daverend succes!

Nieuws

Eerste Mega Kids Show een daverend succes!

De Mega Kids Show, een spiksplinternieuw programmaonderdeel speciaal voor kinderen tussen de 2 en 8 jaar. Niemand minder dan Woezel & Pip en Het Zandkasteel traden op. Het plezier straalde van de kinderen af. Er werd volop gelachen, gedanst en meegezongen. Bovendien konden de Woerdense kinderen Woezel & Pip goed helpen met het zoeken naar het verdwenen bot. Gelukkig kwam het uiteindelijk allemaal goed en kon iedereen met Woezel & Pip op de foto tijdens de Meet & Greet. 

Het Zandkasteel, met Tot, Sassa en Koning Koos was ook een groot succes. Gelukkig was hun zeehondje Finnie ook meegekomen, gezellig! Met elkaar beleefden ze een erg spannend avontuur. Ook dit avontuur liep goed af. Eind goed, al goed!

Nadat ook de foto’s met Het Zandkasteel genomen waren tijdens de Meet & Greet, konden de kinderen genieten van een overheerlijke pannenkoek tijdens het Pannenkoekenfestijn. Vanaf 07.00 hebben er drie medewerkers én meneer van der Klaauw non-stop pannenkoeken gebakken. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt door de massaal toegestroomde kinderen. De mooiste creaties werden gemaakt met hagelslag, chocoladepasta etc. Er werd volop gesmuld en gesmikkeld. Iedereen verliet het veld met een lacht op zijn/haar gezicht én een volle buik.