Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Fietspuzzeltocht

Fietspuzzeltocht

Details

Datum: 19 augustus 2018 - 12.00 uur
Event Sponsor: Tweewielercentrum Hans Voorn
Ticketprijs: GRATIS

Per fiets door het Groene Hart

Tijdens de 65e editie mag natuurlijk de Fietspuzzeltocht niet ontbreken. Ook dit jaar zijn er weer leuke tochten uitgezet. Het is een uitje voor het hele gezin.Voor de Fietspuzzeltocht zijn er dit jaar twee afstanden: 20 of 40 km. Welke uitdaging ga jij aan? Doe jij dit jaar ook mee?

Tijdens de puzzeltochten door het Groene Hart kom je op de meeste mooie locaties van Woerden en omgeving. Hierbij wordt ook je kennis op de proef gesteld. Want door hoeveel verschillende provincies fiets je nu eigenlijk? Of hoeveel spijlen tel je op de Vosbrug?

Deelnameformulieren zijn vanaf 12:00 uur verkrijgbaar op het Exercitieveld. Neem je eigen schrijfgerei mee van huis en je kunt direct vertrekken. Uiterlijk om 16:00 uur moeten alle deelnemers weer binnen zijn. De deelname aan de tochten is gratis. 

Onder alle goede inzendingen worden diverse prijzen verloot. De winnaars worden dinsdag 21 augustus bekend gemaakt. Dit overzicht hangt bij de Dagprogrammering en wordt gedeeld op onze website en via social media.

Let op! De gewonnen prijzen zijn tot uiterlijk zaterdagmiddag 25 augustus af te halen bij de Dagprogrammering. De juiste antwoorden vind je na de VakantieWeek op www.vakantieweek.nl.

Event Sponsor

 

Volgen en delen