Mixtape.

Instagram

W-Celebrate

Details

Datum: 25 augustus 2019 - 14.30 uur
Ticketprijs: GRATIS

W-Celebrate viert feest

Zondagmiddag 25 augustus kunnen we de hele middag genieten van optredens van Matthijs Vlaardingerbroek, Reyer, en Ruurd Walinga.

14.30 – 15.30 uur Matthijs Vlaardingerbroek
Tijdens het eerste programmaonderdeel treedt Matthijs Vlaardingerbroek op met zijn gloednieuwe show “SchatRijk”, voor kinderen van 4-12 jaar, hun ouders en alle andere belangstellenden. Matthijs speelt jaarlijks zo’n tweehonderd voorstellingen op scholen, bij samenkomsten en bij bedrijven, op conferenties en op studiedagen. De voorstelling ‘SchatRijk’ gaat over de schatten van de leerlingen van Jezus, namelijk de belangrijkste lessen die zij geleerd hebben. Eén voor één laten ze hun mooiste ontmoeting met Jezus en hun grootste les zien. Deze voorstelling is lekker interactief en ontzettend leuk voor jong en oud!

16.00 – 17.30 uur Reyer en Ruurd Walinga
Terwijl Reyer een concert geeft, zal hij worden afgewisseld door cabaretier Ruurd Walinga.

Reyer is een opkomende naam op het gebied van worship. Deze muzikale duizendpoot uit Ede is inmiddels actief als worshipleider, producer, arrangeur, dj en bandlid in zowel de BEAM Worship band als de Opwekking band. De rode draad in zijn muziek is vertrouwen en kwetsbaarheid. Hij zegt daarover: “Muziek is een groot deel van wie ik ben; ik kan er mijn creativiteit in kwijt en ik kan mijn gevoel een plek geven. Toch is muziek alleen nooit mijn grootste passie geweest. Voor mij krijgt het pas haar hoogste waarde als het een hoger doel dient. Als het een middel wordt om iets over te brengen.”

Ruurd Walinga uit Leeuwarden zal Reyer afwisselen met cabaret. Hij voert zijn stuk ‘Happen naar de Baas’ op. Het is een humoristische zoektocht naar geluk waarin Walinga nu eens geen typetje speelt, maar zichzelf. In de voorstelling ontdekt de cabaretier waarom de hoofdpersoon van ‘er loopt een man over het water’ de mensheid vergeleek met vissen. Walinga probeert verscheidene mensen aan de haak te slaan. Ook al voelt iedereen zich een visje in het water, het is verfrissend om eens boven water gehaald te worden… Dat belooft wat!

De optredens vinden plaats in de tent op het Exercitieveld en worden aangeboden i.s.m. de Woerdense kerken. De entree is gratis; er wordt wel een collecte gehouden.

Artiesten

Matthijs Vlaardingerbroek

Reyer

Ruurd Walinga

Sponsor

Volgen en delen