Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Fantastische Popavond met knallend einde!

Nieuws

Fantastische Popavond met knallend einde!

Woorden schieten tekort om te beschrijven wat er deze avond allemaal gebeurd is…… Het was, ondanks een wat nat begin, één groot feest! Ruim 6000 bezoekers genoten van een verscheidenheid aan artiesten. Van lokale helden (Kanis & Friends) tot de échte rotten uit het vak (Rowwen Hèze). Met Broederliefde en The Dirty Daddies die de line-up compleet maakten, was er voor ieder wat wils vanavond.

Met klassiekers als ‘Limburg’ en ‘Bestel maar’ zorgde Rowwen Hèze voor een fantastische sfeer. Bovendien speelde hij ook nieuwe muziekDeze afwisseling was de juiste formule voor een succesvol optreden. 

Broederliefde zette dit succes voort. De formatie, bestaande uit Emms, Jer, Sjaf, Edson en Mella, zorgde ervoor dat de heupen lekker los gingen. O.a. ‘Mi no lob’ en ‘Jungle’ werden hard meegezongen door de in groten getale gekomen fans. 

The Dirty Daddies sloten de avond in stijl af. Wat zijn we blij dat zij onze Super Surprise Act waren! Aan alle hoge verwachtingen werd meer dan voldaan. Het Woerdense publiek werd getrakteerd op een 90 minutenlang durende trein aan hits en meezingers. Streamers, CO2-kanonnen en vuur zorgden ervoor dat stilstaan absoluut niet mogelijk was. Wat een top avond! Bedankt, Woerden!