Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /De feestweek is lekker begonnen!

Nieuws

De feestweek is lekker begonnen!

De eerste dagen van een ouderwetse Woerdense VakantieWeek zijn een feit. En wat was het nu al een feest! Hoe leuk om te zien dat jullie met zovelen het veld weer gevonden hebben.

Opening
Dit was al direct te zien tijdens de opening op vrijdag. Jullie kwamen om Woerdy en het Koninklijk Trio te bewonderen, en om mee te lopen in de lampionnenoptocht. Wat hebben we een boel mooi versierde lampionnen en feestelijk verklede kinderen voorbij zien komen!

KidsAdventure
Ook de zaterdag was een feest met de KidsAdventure, al was het al vroeg behoorlijk warm. Dat mocht de pret niet drukken en uren lang zagen we de kinderen zich uitleven op luchtkussens en kon er onder andere verkoeling gezocht worden in een enorme (water)sjoelbak. Ook was het weer mogelijk om aan de Zeepkistenrace mee te doen. Zoveel blije gezichtjes, daar worden wij ook blij van!

Feestcafé
De zaterdagavond deed z’n naam echt eer aan: het Feestcafé. Met artiesten als Tino Martin en Wolter Kroes weet je van tevoren al dat het een groot feest gaat worden en Q-music The Party zette de boel behoorlijk op z’n kop in de tent. Hopelijk was jij erbij!
Vanwege de aanhoudende hitte is de fiets- en wandeltocht naar de ochtend verschoven. En dat was maar goed ook, want het was heet! Gelukkig weerhield dat jullie er niet van om een rondje te doen. Wij hebben geprobeerd het zo aangenaam mogelijk te maken. Op het veld zelf was er in de middag ook vermaak. Goochelaar Elmar Hofstee liet ons tijdens W-Celebrate versteld staan met zijn magische show ‘Vrij zijn’. En zoals we eerder al voorspelden: stilzitten was geen optie tijdens het optreden van Gospel Boulevard o.l.v. André Bijleveld.

En er komt nog veel meer! 
Gelukkig hebben we ook nog een heleboel dagen te gaan! Neem op dinsdag je kleedje en spulletjes mee om je spaarpot te spekken. En laat je ‘s avonds verrassen door bijzondere smaken en entertainment tijdens Vermaak met Smaak. Lekkere hapjes, het beste van maar liefst 25 restaurants!! En… DJ Barry Brand, Joel Borelli en zeven verrassende rondloopacts

Woerdylab
Nieuw op de woensdag is het Woerdylab, waarbij je o.a. je dansmoves kunt verbeteren aan de hand van TikTok-filmpjes. ‘s Middags is het prijs met de Kinderbingo en zijn Sherman en Willeke Alberti weer van de partij voor een gezellige Seniorenmiddag op het veld (zie ook ons bericht over de dienstregeling van de VakantieWeek-bus). De dag wordt afgesloten met enkele spraakmakende cabaretiers tijdens de Comedy Night. We hebben de Comedytrain, met Roué Verveer, Alex Ploeg, Kasper van der Laan en Rayen Panday voor je en vandaag is daar nog een naam aan toegevoegd; Diederick’s Debuut.

Fresh!
Op donderdag komen o.a. Woezel en Pip in de ochtend op bezoek tijdens de Mega Kids Show en in de middag kun je bij Fresh helemaal los met artiesten als Frenna en Max Wallin’. De Popavond van dit jaar is gevuld met grote namen als Davina Michelle, Di-rect, Waylon, Navarone en ook de Woerdense band The Veins heeft een plek op het podium gekregen.

Spelenkermis en brandweerdag / Dance Event
Op de vrijdag kunnen we weer klimmen, klauteren en glijden tijdens de Spelenkermis en Brandweerdag. En ‘s avonds meespringen op de beats van o.a. Lucas & Steve.

Familieavond
Op de laatste zaterdag is er in de ochtend op het veld een heuse kinderboerderij te vinden. Nieuw dit jaar is de Sluiting in de middag met aansluitend de Herrie-optocht. Geen prijs meer voor de mooist versierde fiets, maar wel de kans om zoveel mogelijk herrie te maken. Dus zoek die toeters, trommels en vuvuzela’s maar alvast op. De Familieavond belooft een waar spektakel te worden. Artiesten als de Marcel Fisser Band, Mart Hoogkamer, Jeroen van der Boom, Emma Heesters, Xander de Buisonje, Lee Towers, Elske deWall, Flemming, Thomas Berge (ook presentatie) en Berget Lewis laten ons vast niet stilstaan die avond. Een spectaculaire lasershow maakt de avond compleet!

Zien we jullie van de week nog?