Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Het aftellen kan beginnen!

Nieuws

Het aftellen kan beginnen!

Terwijl Piraat Woerdy de Hollandse wateren aan het verkennen is, blikken wij alvast vooruit naar de 67e editie van de Woerdense VakantieWeek.

Want terwijl men er achter de schermen heel druk mee is om alles op tijd volgens alle maatregelen in orde te krijgen, kunnen jullie je ook alvast gaan voorbereiden op de spannende, sportieve, gezellige en indrukwekkende avonturen die van 25 t/m 28 augustus te beleven zijn op het Excercitieveld in Woerden.

Hebben jullie bijvoorbeeld al de schat ontcijfert op pagina 8 in de Woerdense VakantieWeek-krant? Waarmee je een hele toffe Woerdy van LEGO kunt winnen? Nee? Je hebt nog t/m zaterdag 14 augustus om de puzzel op te lossen en in te leveren bij Jan’s Steen LEGO winkel, dus pak snel je stiften of kleurpotloden erbij.

Kun je daarna verder creatief aan de gang met de kleurplaat van Piraat Woerdy, zodat je alvast helemaal in piratensfeer komt. Die kleurplaat en de winpuzzel kun je hier downloaden.

En hebben jullie het interview van Indebuurt Woerden met het Koninklijk Trio van dit jaar al gelezen?
Tijdens deze alternatieve Woerdense VakantieWeek is er genoeg tijd om de Jeugdkoningin (Simone Vogelaar) en Hofdames (Dominique Lanjouw en Feyouna Schätzchen) te ontmoeten tijdens de opening, de diverse prijsuitreikingen en de sluiting. Daarnaast zullen ze natuurlijk regelmatig op het veld te vinden zijn!

Hoofdsponsor Hofclub Werken & Vergaderen wenst de dames een hele gezellige Vakantieweek toe!

Zodra Woerdy weer terug is van zijn verkenningstocht, zal hij jullie verder op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, de opbouw en natuurlijk het feest zelf. Want dat gaan we er hoe dan ook van maken!

Zaterdagmiddag 14 augustus gaat Woerdy rond 14:00 uur te water tegenover het Excercitieveld bij het Kasteel, kom jij dit ook weer bewonderen? Tot dan!