Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Is 65 jouw bingo geluksgetal?

Nieuws

Is 65 jouw bingo geluksgetal?

Dat van ons wel dit jaar! Ook deze editie staan de Kinderbingo en Superbingo weer op het programma. Gooi een balletje op bij je kids, je partner, je moeder of je vrienden en nodig ze uit voor deze spannende, maar vooral ook gezellige middag en/of avond op het veld.

Superbingo

Dit jaar is het Jarnoo, allround feest dj en presentator, die de ballen laat rollen tijdens de Superbingo. Om maandagavond alles in goede banen te leiden, begint de verkoop van de bingoboekjes voor de Superbingo al om 19.00 uur. Een bingoboekje, met daarin de 10 rondes en de Superronde, kost slechts € 18,50. Zorg dat je er op tijd bij bent, want om 20.00 uur gaan we los. En de bal is rond, dus wie weet met welk nummer we eindigen. 65 misschien? Wist je dat je online je bingoboekjes kunt kopen. Je kunt dan je ontvangen emailbevestiging omwisselen bij een apart loket en de wachtrijen omzeilen! Benieuwd naar de prijzen? klik hier.

Kinderbingo

Dit jaar gaan de bingoballen rollen op de woensdagmiddag. Een vertrouwd evenement, maar op een nieuwe plek in de week. Ben jij niet zo’n ochtendmens en ben jij scherper in de middag? Dan is dit misschien je kans om er dit jaar met een van de prijzen (waaronder een Nitendo Switch) vandoor te gaan! We starten met de verkoop van de bingoboekjes om 13.30 uur. De bingoboekjes kosten € 5,00 per stuk, hiermee speelt je zowel de 4 rondes als de Superronde mee. Losse kaartjes kosten € 1,00 per stuk en voor de Superronde betaal je € 2,00. Om 14.00 uur zal onze glamour presentator Jeroen Romijn het eerste nummer bekend maken. Ben jij ook benieuwd hoe?