Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Knallend familiefeest!

Nieuws

Knallend familiefeest!

Hoe kun je deze super gezellige week anders afsluiten dan met de Familieavond! Wat een feest was het weer. Hebben jullie ook zo genoten? Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band konden we genieten van een avond vol fantastische artiesten. 

De presentatie was in handen van Tim Douwsma, die ook nog eens een aardig nootje kan zingen. De sfeer zat er meteen goed in en er werd volop meegezongen. Pascal Redeker, Re-Play en Yes-R gingen hier moeiteloos op door.

Ook Glennis Grace heeft ons met haar dijk van een stem en prachtige verschijning verblijd. Het is niet voor niets dat ze momenteel in de halve finale van America’s Got Talent staat. Al gaf ze tijdens haar optreden wel toe dat ze blij was om weer even in Nederland te zijn. Zet ‘m op Glennis!

Danny de Munk, Gerard Joling en Rob de Nijs zijn niet meer weg te denken uit de muziekwereld en wisten het publiek soepel op te zwepen naar onze finale toe. Het Feestteam zorgde samen met het vuurwerk voor het knallende einde waar we de hele week al naar toe hebben geleefd.

Je zou na zo’n avond bijna vergeten dat aan deze week nu echt een einde is gekomen. Woerden, heel erg bedankt voor jullie aanwezigheid, jullie steun én jullie lach! Het was weer een super week en we kijken nu al uit naar volgend jaar. Zet 23 t/m 31 augustus 2019 maar alvast in de agenda!