Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Losse ticketverkoop Woerdense VakantieWeek van start

Nieuws

Losse ticketverkoop Woerdense VakantieWeek van start

Goed nieuws: vanaf nu kun je ook een los ticket kopen voor alle betaalde evenementen op de Woerdense VakantieWeek van 12 t/m 20 augustus! De laatste Early Bird passe-partouts zijn inmiddels bijna uitverkocht. Daarna gaan de reguliere passe-partouts in de verkoop.

Tickets zijn te koop voor het Feestcafé, het Dance Event, de Popavond, de Familieavond, de Superbingo, de Comedy Night, de Kidsmiddag en FRESH!. Op www.vakantieweek.nl vind je alle informatie, inclusief de prijzen.

Topartiesten
Nog meer nieuws: alle artiesten voor de feestavonden zijn bekend! We hebben een prachtige line-up voor je in petto, dus kies maar uit. Tijdens het Feestcafé ga je uit je dak op de muziek van onder meer Marco Mark, Sven Versteeg, Julia van Helvoirt, Wolter Kroes en Tino Martin met band. Tijdens de popavond geniet je van the Veins, Navarone, Waylon, Davina Michelle en Di-rect. Met zijn allen naar de Familieavond? Mart Hoogkamer, Jeroen van der Boom, Emma Heesters, Elske deWall en Flemming maken samen met de Marcel Fisser Band de slotavond van de Leukste Week van het Jaar tot een onvergetelijk feest.

Heb je er net zoveel zin in als wij? Ga naar www.vakantieweek.nl en koop nu je tickets. Wil je op de hoogte blijven van alle VakantieWeek-nieuwtjes, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media.