Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Feest der herkenning voor de allerkleinsten

Nieuws

Feest der herkenning voor de allerkleinsten

Na het succes van vorig jaar kon het niet uitblijven: ook dit jaar was er weer een Mega Kids Show. Deze ochtend, speciaal voor peuters en kleuters, werd een feest der herkenning voor de allerkleinsten (en stiekem hun ouders) uit Woerden. 

Koekiemonster, Elmo en Bert & Ernie ze waren er allemaal. Samen met Janouk Kelderman beleefden zij hun vrolijkste avonturen en vierden zij dat Sesamstraat 50 jaar bestaat. 
 
Daarna volgde de ontroerende mini show ‘Kikker is verliefd’ met handpoppen. Kikker voelde zich vreemd. Hij moest lachten en huilen tegelijk, maar gelukkig stonden zijn vriendjes Haas en Eend klaar om hem te helpen.
 
Rond het middaguur werden er overheerlijke pannenkoeken gegeten tijdens het Pannenkoekenfestijn. Vanaf 07.00 hebben er drie medewerkers én meneer Van der Klaauw non-stop pannenkoeken gebakken. De pannenkoeken vielen goed in de smaak, de mooiste creaties werden gemaakt met hagelslag en chocoladepasta. Er werd volop gesmuld en gesmikkeld. Iedereen verliet het veld met een lacht op zijn/haar gezicht én een volle buik.