Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Nog 1 nachtje slapen

Nieuws

Nog 1 nachtje slapen

Ahoy maten, morgen is het zover. Dan begint de 67e editie van de Woerdense VakantieWeek. Zie ik jullie bij de opening, waar het Koninklijk Trio in volle glorie deze bijzondere editie opent? Om daarna met jullie prachtige, stoere en zeewaardige lampionnen de bekende ronde door Woerden te lopen tijdens de Lampionnenoptocht.

En een dag later dan jullie gewend zijn, kunnen jullie donderdag weer op jacht in het centrum van Woerden. Ook zo benieuwd welke ‘vossen’ jullie vanaf 9.30 uur kunnen gaan spotten? Wie geen zin heeft om vossen te vangen, kan op diezelfde tijd op het veld zijn of haar creativiteit kwijt met het knutselen of zich uitleven tijdens het penaltyschieten.

Nog niet moe van al het vangen, knutselen of schieten? Doe om 14.00 uur mee met de Kinderbingo, waar je super toffe prijzen kunt winnen tijdens de vier rondes én de Superronde. De bingoboekjes kun je op het veld kopen voor €5,00 vanaf 13:00uur. Aan jullie ouders is ook gedacht. De Superbingo op donderdag belooft een waar spektakel te worden met prachtige prijzen. Geven jullie dat door?

Dus… nog 1 nachtje slapen en dan meert mijn piratenschip weer aan voor de Leukste Week van het Jaar, ook al is ‘ie dit keer wat korter. Hebben jullie er ook zo’n zin in? Tot morgen!