Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Nog meer artiesten!

Nieuws

Nog meer artiesten!

De line-up voor dit jaar is echt te gek… Met artiesten zoals Davina Michelle, Di-rect, Lucas & Steve, Mart Hoogkamer, Roué Verveer en Emma Heesters was de line-up al dikker dan dik. Toch… We hebben nog een paar extra namen weten te strikken voor de komende avonden!  

Comedy Night
Woensdag is het tijd voor een goed avondje lachen, naast de Comedytrain (met Roué Verveer, Alex Ploeg, Kasper van der Laan en Rayen Panday) komt ook Diederick’s Debuut. Deze muzikale duizendpoot speelt muziek van Shaffy tot Coldplay en van Beethoven tot Billy Joel, allen op zijn eigen manier vertolkt.
Ook zelf geschreven muziek mag niet ontbreken en het publiek wordt hier en daar getrakteerd op een kleine muzikale masterclass.

Dance Event
Vrijdag ga je helemaal uit je dak tijdens het Dance Event. Ook de artiesten die deze avond komen staan garant voor een avond vol bekende dance-hits. 
Divine zal deze avond de host zijn en kondigt Thom Bold, Dante Klein, Sick Individuals, Lucas & Steve en Darkraver aan. Toch hebben we ook deze avond nog een topper weten toe te voegen: DJ Hardrix! 

Familieavond
Tot slot hebben we aan de overvolle line-up van de Familieavond nog een aantal fantastische namen weten toe te voegen… Wat denk je van Berget Lewis. Zij wist in  de finale van de TV-show ‘De Beste Zangers Van Nederland’ álle stemmen te krijgen. Ook Xander de Buisonjé komt Woerden weer uit zijn dak laten gaan. Hou me vast hoor! En tot slot… Wat zou de avond zijn zonder de master van het feest… Lee Towers. 

Een super mooie aanvulling dus op de reeds bekende artiesten (Marcel Fisser Band, Mart Hoogkamer, Jeroen van der Boom, Emma Heesters, Elske deWall, Flemming en Thomas Berge (ook voor de presentatie).

 

We zien jullie op het veld! Vergeet niet je kaartjes via deze site in de voorverkoop te kopen, dat scheelt toch weer!