Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Programma Woerdense Vakantieweek bekend

Nieuws

Programma Woerdense Vakantieweek bekend

Nog twee weken en dan is het eindelijk zo ver: de Woerdense VakantieWeek gaat op woensdag 25 augustus van start! Met zoals eerder gemeld een aangepast programma, maar met niet minder plezier en gezelligheid.

Voor alle Woerdense kinderen
We hebben van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 augustus een supergezellig programma in elkaar gezet voor alle Woerdense kinderen, rond het thema Piraten. Van de traditionele Lampionnenoptocht op woensdagavond, gezellig knutselen, Penaltyschieten, de Vossenjacht, kleurwedstrijd en de Spelenkermis tot ponyrijden tijdens Dier & Plezier op zaterdag. De laatste week van de zomervakantie hoeven de kinderen zich geen moment te vervelen. En natuurlijk maken we bekend wie de gelukkige winnaars zijn van de Woerdy van LEGO-steentjes winactie! Heb je de cijfertekening uit de VakantieWeek-Krant al ingeleverd? Dit kan nog tot en met zaterdag 14 augustus bij Jan Steen’s LEGO winkel. Het Koninklijk Trio zal regelmatig op het veld te vinden zijn, onder andere om prijzen uit te reiken.

SuperBingo en WvW Pubquiz – Koop jouw kaartje nu online 
Ook de volwassenen worden natuurlijk niet vergeten. Donderdagavond 26 augustus beproef je jouw geluk tijdens de SuperBingo waar weer een schat aan prijzen te winnen valt, vrijdag 27 augustus kun je je algemene kennis testen tijdens de WvW Pubquiz. Beide evenementen zijn op het veld in de buitenlucht en met vaste zitplaatsen op 1,5 meter afstand. Tickets voor de SuperBingo en de WvW Pubquiz zijn, alleen online, vanaf woensdag 11 augustus, 11:00 uur te koop via de ticketshop op vakantieweek.nl Ook vind je hier het volledige programma van de 67ste Woerdense VakantieWeek.

Woerdy te water
Woerdy kan niet wachten om iedereen weer te begroeten op het veld en er samen met heel Woerden een geweldige VakantieWeek van te maken. Zaterdag 14 augustus om 14.00 uur wordt Woerdy weer op zijn ponton gezet bij het Kasteel.

Zien we jou op het veld van 25 t/m 28 augustus 2021!?

P.S. Had jij al passe-partout tickets gekocht? Uiteraard krijg jij je geld terug. Dit gebeurt helemaal automatisch (hiervoor hoef je dus niets te doen) uiterlijk begin oktober.