Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Spektakel met Smaak!

Nieuws

Spektakel met Smaak!

Het beloofde van te voren al een prachtige avond te worden met veel smaak, vermaak én publiek. En dat was ook absoluut het geval tijdens Vermaak met Smaak. We vinden het ieder jaar weer fantastisch hoe de verschillende Woerdense horecaondernemers hun best doen om hun stand en hun specialiteiten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo ademde Viviamo een Italiaanse sfeer uit, stonden de kaasmeisjes van Kaaspakhuis Woerden voor jullie klaar en hadden ze bij Brownies&downieS het thema Glitter & Glamour heel letterlijk genomen.

Ook dit jaar liep er een vakkundige jury onder leiding van Andy McDonald over het veld om bij elke stand de specialiteiten te proeven. Nieuw dit jaar was de mogelijkheid om als bezoeker zelf ook je stem via de VakantieWeek app uit te brengen. En dat is dan ook massaal gedaan! Met dit jaar Bistronoom als terechte winnaar van De Gouden Pagode. Toko 1950 op een verdiende tweede plek en Plein 7 heeft de jury overtuigd voor de derde plek.

Maar niet alleen de smaakpupillen kwamen deze avond aan de beurt, ook de lachspieren zijn dankzij de verschillende acts meerdere keren aan de beurt geweest. Je bent ze vast wel tegengekomen: twee oude opaatjes met hun reuzentuba, stuntelend door het publiek met hun koffertje. Uitbuiken kon je op het hilarische neo-barokke Levend Bankstel en het was swingen met de Dixieland Crackerjacks. En wie heeft niet de longen uit z’n lijf gezongen tijdens The Euros? 

Kortom: veel spektakel en vooral veel smaak op deze dinsdagavond!