Mixtape.

Instagram

 

SPONSORING

Onze Vrienden en Sponsoren!

De Woerdense VakantieWeek bestaat sinds 1953 en is er sinds het begin op gericht de kinderen in Woerden en omgeving een week lang plezier te laten beleven tijdens de laatste week van de zomervakantie. Sinds de start in 1953 is er veel veranderd, maar de doelstelling en locatie zijn altijd dezelfde gebleven. In de loop van de jaren is het evenement meegegroeid in de tijd en daardoor ook veel professioneler geworden.

Door sponsorbijdragen is de organisatie in staat om de entreeprijzen laag te houden en het aanbod van activiteiten en het avondprogramma op een hoog niveau aan te bieden. Hierdoor wordt aan iedere bewoner van Woerden en omgeving een leuk en gevarieerd programma geboden, waarbij de meeste activiteiten overdag zelfs gratis zijn. De Woerdense VakantieWeek is een vrijwilligersorganisatie. Hier zijn ruim 160 Vrijwilligers aan verbonden.

Deze Vrijwilligers zich een week lang belangeloos in voor het evenement. Als sponsor van de Woerdense VakantieWeek steunt u dit unieke evenement. De Sponsorcommissie neemt graag contact met u op om de sponsormogelijkheden met u te bespreken. Er zijn vele sponsorpakketten mogelijk, er is altijd een pakket dat bij u past. Eén van de leden is uw vaste contactpersoon gedurende de VakantieWeek en de aanloop hiernaar toe.

Sponsor zijn van de Woerdense VakantieWeek kent vele voordelen: bedrijfslogo of bedrijfsnaam zichtbaar voor 50.000 bezoekers op de grote led-schermen aan beide zijden van het veld, op de website en in de WvW-krant, passe-partouts voor de hele week gratis toegang tot het veld en de mogelijkheid tot netwerken op de Sponsoravond. Meer weten over de mogelijkheden om sponsor of vriend te worden? Stuur de Sponsorcommissie een berichtje via sponsor@vakantieweek.nl en één van de leden van de sponsorcommissie neemt contact met u op.