Mixtape.

Instagram

 

SPONSORING

Onze Vrienden en Sponsoren!

De Woerdense VakantieWeek bestaat sinds 1953 en is er sinds het begin op gericht de kinderen in Woerden en omgeving een week lang plezier te laten beleven tijdens de laatste week van de zomervakantie. Sinds de start in 1953 is er veel veranderd, maar de doelstelling en locatie zijn altijd dezelfde gebleven. In de loop van de jaren is het evenement meegegroeid in de tijd en daardoor ook veel professioneler geworden.

Door sponsorbijdragen is de organisatie in staat om de gehele dagprogrammering voor kinderen te verzorgen en bovendien de entreeprijzen voor de avondprogrammering laag te houden. Hierdoor wordt aan iedere bewoner van Woerden en omgeving een leuk en gevarieerd programma geboden, waarbij de meeste activiteiten overdag gratis zijn. De Woerdense VakantieWeek is een vrijwilligersorganisatie. Hier zijn ruim 160 Vrijwilligers aan verbonden.

Deze Vrijwilligers zetten zich het gehele jaar belangeloos in voor het evenement en voor de inwoners van Woerden. Als sponsor van de Woerdense VakantieWeek steunt u dit unieke evenement en draagt u bij aan woonplezier voor alle Woerdenaren. De Sponsorcommissie neemt graag contact met u op om de sponsormogelijkheden met u te bespreken. Er zijn vele sponsorpakketten mogelijk, er is altijd een pakket dat bij u past. Eén van de leden is uw vaste contactpersoon gedurende de VakantieWeek en de aanloop hiernaar toe.

Sponsor zijn van de Woerdense VakantieWeek kent vele voordelen: bedrijfslogo of bedrijfsnaam zichtbaar voor 50.000 bezoekers op de grote led-schermen aan beide zijden van het veld, op de website en eventueel in het programma. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor passe-partouts voor de hele week, die gratis toegang geven tot het veld en de mogelijkheid tot netwerken op de Sponsoravond. Meer weten over de mogelijkheden om sponsor of vriend te worden? Stuur de Sponsorcommissie een berichtje via sponsor@vakantieweek.nl en één van de leden van de sponsorcommissie neemt contact met u op

Bekijk hier alle sponsoren, vrienden en de event sponsoren.

Bekijk alle sponsormogelijkheden