Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Kleurrijke Sportochtend en vele creaties bij Creatief XXL

Nieuws

Kleurrijke Sportochtend en vele creaties bij Creatief XXL

Ieder jaar weer wordt de Sportochtend beter bezocht, mede door de populariteit van de Kids Color Run. Op de warmste maandag sinds de WvW was het is ontzettend leuk om te zien hoeveel jonge, sportieve bezoekertjes het veld wisten te vinden. De uitgedeelde witte T-shirts, kwamen mede door het natte gedeelte kleurrijk van de funrun terug.
 
Naast de Kids Color Run waren er veel verschillende sporten waar enthousiast aan werd deelgenomen. Van vele balsporten tot dans en schaken aan toe. Zelfs een mini stormbaan kon bedwongen worden.
 
Tijdens het Creatief XXL bleek maar weer eens hoeveel creabea’s er in Woerden te vinden zijn. De meesten leverden hun Woerdy kleurenplaat in en gingen artistiek,  fantasierijk, handig en kunstzinnig aan de gang met mozaïek, doosje versieren en magisch toverzand. Ook waren er vele techneuten die handig bleken te zijn met elektrotechniek.
 
Je kleurplaat kan je nog inleveren in de speciale Woerdy brievenbus in de Woerdy Shop tot de start van de Jeugdmaskerade, zaterdag 31 augustus 13.30 uur. De prijswinaars worden rond 14.30 uur bekend gemaakt. Zorg dat je hierbij aanwezig bent want je kan je prijs alleen op dit moment ophalen.