Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Start verkoop passe-partouts

Nieuws

Start verkoop passe-partouts

Je hebt natuurlijk allang de week van 12 tot en met 20 augustus geblokkeerd in je agenda. Het gaat dan namelijk eindelijk weer gebeuren: de Woerdense VakantieWeek zoals we hem al twee jaar niet hebben kunnen vieren! Met alle vertrouwde programmaonderdelen, inclusief de feestavonden. Op dinsdag 12 april 16.00 uur start de voorverkoop van de early-bird passe-partouts.

Thema: Feest!
Deze 68ste Woerdense VakantieWeek kan maar één thema hebben: Feest! Natuurlijk omdat we zo blij zijn de leukste week van het jaar weer met alle Woerdenaren te kunnen vieren, maar ook omdat onze stad dit jaar 650 jaar bestaat. Dus denk alvast na over je meest feestelijke outfit voor de Week, zodat we er met elkaar een geweldig feest van kunnen maken.

Di-rect, Waylon en Navarone
Vanaf dinsdag 12 april kun je early-bird passe-partouts kopen. Daarmee krijg je toegang tot het Feestcafé, de Popavond, het Dance Event, de Familieavond en nog meer programmaonderdelen. We hebben een geweldig programma voor je in petto en verklappen vast een paar namen. Zo kun je tijdens de Popavond uit je dak gaan op de muziek van niemand minder dan Di-rect, Waylon en Navarone.
Early-bird passe-partouts kosten 39,50 euro (inclusief servicekosten) in plaats van 44,50 euro. Je koopt ze via vakantieweek.nl  De verkoop start op 12 april om 16.00 uur. Wees er snel bij, want deze extra feestelijke Woerdense VakantieWeek wil je natuurlijk niet missen! En op = op.

 

Blijf op de hoogte
De komende weken maken we steeds meer onderdelen van het programma bekend. Op de hoogte blijven? Volg ons via Facebook, Instagram of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.