Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Stem mee tijdens Vermaak met Smaak

Nieuws

Stem mee tijdens Vermaak met Smaak

Zoals elk jaar zullen de gerechten tijdens Vermaak met Smaak beoordeeld worden door een vakkundige jury onder leiding van Andy McDonald. Dit jaar mag jij als bezoeker ook meestemmen. Dat kan via de VakantieWeek app. Samen gaan we op zoek naar het lekkerste gerecht. 

Download (of update) de VakantieWeek app (iOS of Android) en selecteer onder het icon meer “Vermaak met Smaak”. Volg de instructies en bepaal mee wie dit jaar de Gouden Pagode wint. Je mag elke deelnemer slechts één keer beoordelen. Jullie stem telt dit jaar voor 25% mee in de eindbeoordeling. En de winnaar krijgt ook dit jaar weer de titel: De Gouden Pagode. 

Tijdens deze avond is er ook weer genoeg glamour en misschien wel een beetje glitter aanwezig op het Exercitieveld. Laat je o.a. verrassen door de WOW!-factor van Joe Pequerrucho, relax even op het prachtige neo-barokke Levend Bankstel, laat je verzorgen door de Butlers of swing mee met de Dixieland Crackerjacks.

Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan. Je kan vanavond alleen gebruik maken van de hoofdingang.

Deelnemende horecabedrijven

Vork Verse Friet & Burgers
Friendly’s
Bakker van Maanen
El Rey
De Dukdalf
Walzicht Bar & Restaurant
Brownies & downieS
Bistronoom
Viviamo
Sakura Sushi
Bakkerij Versluis
Midas Broodjes, Burgers en Catering
Grand Café Plein 7
Banja Gastvrij Genieten
Foodpartners
Karit Patisserie
Restaurant JanZen
Eetcafé De Reehorst
Restaurant de Markies
De Truffel
Jos van Riet
Toko 1950
Marcello Espresso
De Koffie TukTuk
IJssalon Torino Woerden