Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /The Dirty Daddies op de Popavond

Nieuws

The Dirty Daddies op de Popavond

De surprise act is bekend! The Dirty Daddies sluiten op donderdag 23 augustus de Popavond van de 65e VakantieWeek af met een douche aan confetti, knallende CO2 kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit! Naast The Dirty Daddies zijn er deze avond ook optredens van o.a. Broederliefde en Rowwen Hèze.

The Dirty Daddies

Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie en aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden op festivals. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

Tickets

Deze Popavond heeft weer een uiteenlopende line-up. De beste Nederlandse popartiesten maken hun opwachting. Tickets koop je voor slechts € 14,50 via de VakantieWeek app, deze website, Facebook pagina of via één van de bekende voorverkooppunten. Dit toch al lage bedrag is inclusief servicekosten. Aan de kassa betaal je € 17,50, ook dit bedrag is inclusief servicekosten. Bestel nu je tickets! Deze Popavond wordt ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door Ivar van den Berg Drankenhandel.