Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Verrassingsoptreden K3

Nieuws

Verrassingsoptreden K3

De Woerdense VakantieWeek heeft op vrijdag 30 augustus 12:00 uur een verrassingsoptreden van de hit formule K3. Jong en oud kan meezingen op 20 jaar hits van de Belgische succes formule.

Op vrijdag 30 augustus verzorgt K3 om 12:00 uur tijdens de Brandweerdag een spetterend optreden. Een half uur lang zingen zij liedjes uit de nieuwe show “20 jaar K3”. Woerden kan dus extra hard meezingen en dansen met de allergrootste K3 hits.

Het optreden van de K3-show is op de Woerdense VakantieWeek gratis te bezoeken. Omdat alle fans een kans krijgen om mee te feesten met K3, worden er deze dag een aantal extra maatregelen getroffen. Zo mag er per kind maximaal 1 begeleider mee. De entree is deze dag alleen mogelijk via de hoofdingang van het Exercitieveld. Met polsbandjes, die worden uitgedeeld, is beperkte plek voor fans direct voor het podium. Vanwege veiligheid betekent vol helaas vol.

Spelregels bijwonen optreden K3

– Het optreden start om 12.00 uur en duurt ongeveer een half uur.
– Alleen entree via de hoofdingang. De achteringang sluit om 8.00 uur.
– Er is één groot vak gereserveerd met goed zicht op het podium.
– Bij één van de vier ingangen van het vak ontvang je een polsbandje.
– Het gaat om een beperkt aantal plaatsen, vol = vol.
– Enkel voor kids tot 12 jaar met maximaal 1 volwassen begeleider.
– Er zijn géén zitplaatsen beschikbaar.
– Tijdens de VakantieWeek worden er foto-, beeld- en geluidsopnames gemaakt voor publicitaire doeleinden. Men gaat bij het betreden van het Exercitieveld hiermee stilzwijgend akkoord. Bij bezwaar kan een e-mail gestuurd worden naar info@vakantieweek.nl

De Brandweerdag wordt mede mogelijk gemaakt door Aannemersbedrijf A. van Ooijen & Zn. BV

Biografie

K3 is van oorsprong een Belgische meidengroep met een Nederlandstalig poprepertoire voornamelijk gericht op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de eerste bezetting: Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts

In 2015 besloot K3 ermee te stoppen in de toenmalige bezetting en in een grote TV show op zowel de Nederlandse als de Belgische televisie ging “K3 opzoek naar K3”. De show werd gewonnen door Hanne, Marthe en Klaasje. Hun eerste single 10.000 lucht ballonnen leverde meteen platina op en K3 was weer herboren.

In 2019 bestaat K3 20 jaar en dat wordt gevierd met een eigen K3 show in zowel Nederland als België.