Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Vacature /Videomaker (camera/editing)

Nieuws

Videomaker (camera/editing)

Tijdens de VakantieWeek wordt alles vastgelegd door een professioneel team van redacteuren, fotografen en videomakers: kijk hier voor meer informatie over de media-onderdelen waar de Marketing & Communicatie commissie zich gedurende het jaar mee bezig houdt.

Voor de komende edities zijn wij op zoek naar een videomaker (camera/editing) om ons videoteam te versterken.

Een gedeelte van het videoteam zorgt voor de live beelden op de schermen, het andere gedeelte van het team is verantwoordelijk voor korte, krachtige video’s die direct na het event online komen. Voor dit laatste onderdeel zijn wij op zoek naar jou!

Je werkt samen in een team van professionele videomakers die al jaren de video’s verzorgen. Er is hoogwaardige apparatuur en de montage wordt gedaan in Adobe CC. Voor deze functie is ervaring met camerawerk en/of editing essentieel omdat er in korte tijd veel video’s gemaakt worden.

Het gaat om een vrijwillige werkplek, waar we van 11 t/m 21 augustus 2022 fulltime werken met een super gedreven én gezellige commissie Marketing & Communicatie. Je maakt deel uit van een ongeëvenaarde groep vrijwillige medewerkers die hart heeft voor de zaak: zorgen dat kinderen, jeugd én volwassenen gratis of voor weinig geld kunnen genieten van de leukste activiteiten. En dit gebeurt al meer dan 65 jaar lang!

Ben jij of ken jij een enthousiaste videomaker (camera/editing), woonachtig in of rond Woerden, die als vrijwilliger hier aan mee wilt werken? Dan horen we graag van je! Stuur je CV/portfolio en motivatie naar manon@vakantieweek.nl