Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Voorverkoop 65e VakantieWeek gestart

Nieuws

Voorverkoop 65e VakantieWeek gestart

De Voorverkoop voor de 65e VakantieWeek is gestart. Tickets zijn vandaag vanaf 11.00 uur verkrijgbaar bij de vaste voorverkoopadressen. Via de ticketshops op de website en App kan je nu al je tickets bestellen. Als je tickets koopt via een van de voorverkooppunten of de ticketshop, dan neemt de Woerdense VakantieWeek de servicekosten voor haar rekening.

De draaiboeken liggen klaar en alle contracten en vergunningen zijn geregeld. Onze Vrijwilligers hebben er zin in en zij zullen zich voor de volle 100% inzetten om er weer een onvergetelijk en uniek evenement van te maken.

Een kleine greep uit het programma van dit jaar. Speciaal voor onze jonge bezoekers hebben we optredens van o.a. Hans & Grietje de Musical, Mylène & Rosanne, Jebroer en Peppa Pig op het programma staan. Ook is er een nieuw, gratis, event voor de allerkleinste: de Mega Kids Show met Woezel & Pip en dansen met Het Zandkasteel.

Voor de wat oudere bezoekers presenteren we grote namen zoals bijvoorbeeld Rowwen Hèze, Snollebollekes, Bingo Players, Broederliefde, Glennis Grace en Javier Guzman. Daarnaast hebben we ook dit jaar weer een groot aantal lokale artiesten in het programma opgenomen.

De Woerdense VakantieWeek bestaat sinds 1954 en is er sinds het begin op gericht de kinderen en volwassenen in Woerden en omgeving een week lang plezier te laten beleven tijdens de laatste week van de zomervakantie.

Door sponsorbijdragen is de organisatie in staat om de entreeprijzen laag te houden en het aanbod van activiteiten en het avondprogramma op een hoog niveau aan te bieden. Hierdoor wordt aan iedere bewoner van Woerden en omgeving een leuk en gevarieerd programma geboden, waarbij de meeste activiteiten overdag zelfs gratis zijn.