Mixtape.

Instagram

Nieuws

Wat een feest!

Met nog een SuperBingo in het verschiet vanavond, kijken wij alvast terug op geslaagde eerste dagen van de 67e Woerdense VakantieWeek. En vooruit, want we zijn nog maar op de helft! 

Het Koninklijk Trio is bekend, Piraat Woerdy is gespot en we hebben de meest prachtige lampionnen voorbij zien komen. Inclusief de piraten die ze gemaakt hadden! Dankzij een mooie opkomst bij de lampionnenoptocht, sloten we de avond als vanouds af met een glimlach op het gezicht van deze schavuiten.

Vandaag was iedereen om 9:30 uur weer paraat om de jacht op de vossen te openen, creatief te zijn op het veld of om hun voetbalkunsten te laten zien! Uitgelaten kinderen, er achteraan hollende ouders, het was een feest van herkenning. Ook de Kinderbingo was een succes met een mooie opkomst en nog mooiere prijzen! Wat zal de avond brengen?

En dan morgen! Wat zou de Woerdense VakantieWeek zijn zonder Spelenkermis? Dat is toch als een piraat zonder zijn schip! Vanaf 9:30 uur zijn er weer diverse nieuwe en uitdagende gratis attracties en luchtkussens op het Excercitieveld aanwezig tot 15:00 uur. En in de avond een nieuw onderdeel dit jaar: de WvW Pubquiz. Denk jij alles te weten of heb je zin in een gezellige avond, koop dan nog snel een kaartje en kom langs tijdens deze avond vol strijdlust, competitie, lekker veel humor en hoogstaand entertainment. Tickets zijn nu nog te koop in de ticketshop , er is géén veldverkoop dit jaar.

Maar ook de zaterdag willen we nog even noemen. Want vanaf 9:30 uur tot aan de sluiting om 14:30 uur zijn er weer diverse gratis onderdelen op het veld (en ook daarbuiten) die een bezoekje waard zijn. Ben je gek op dieren, dan is Dier & Plezier een must om te bezoeken. Liggen jouw interesses meer in het bewegen, dan zouden de aanwezige springkussens een goede optie zijn. Ook staat er een toffe kermisattractie, aan alle leeftijden kinderen is gedacht! Stap op de fiets of ga aan de wandel tijdens de Fiets- en Wandelpuzzeltocht. Er zijn weer mooie routes voor jullie uitgestippeld.

We zien jullie graag op het veld!