Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Wat was jouw geluksgetal?

Nieuws

Wat was jouw geluksgetal?

Op deze maandagavond waren ze weer van de partij: negentig bingoballen die diverse mensen heel blij hebben gemaakt. De Superbingo, ook dit jaar weer goed bezocht, staat altijd garant voor een hoop spanning, maar ook ontspanning wanneer je ook werkelijk bingo hebt!

Dit jaar werd het publiek van te voren al opgewarmd door de Nieuwerbrugse volkszanger Hugo Beijeman, die we in de pauze nog even terugzagen. Allround feest dj en presentator Jarnoo praatte de avond aan elkaar, vergezeld door zijn eigen Gaston, Jeroen Romijn, en drie lieftallige assistenten. Voorzitter Peter de Bruijn had wederom, maar wel voor de laatste keer, de eer om de getallen op te noemen.

Na een wat moeizame start met in de eerste ronde al aardig wat bingowinnaars werd het tempo snel opgevoerd. Bij meerdere winnaars werd het rad ingezet, met pech- en geluksvogels als resultaat. Ondanks de kou, het gapende publiek en diverse valse bingo’s is het toch gelukt de Superronde voor middernacht nog af te ronden. De hoofdprijs, een scooter van Pels Scooters & Motoren, is gewonnen door Sigrid de Vries. En ook de fiets, gesponsord door Tweewielercentrum Hans Voorn, de televisie en de wasmachine, gesponsord door Electro World De Groot, hebben drie gelukkige nieuwe eigenaars!

Wij gaan ons nu weer opwarmen en daarna slapen, want het is morgen weer vroeg dag. Om 07.00 uur staan de eerste mensen namelijk alweer te wachten voor de Kinderrommelmarkt. Tot morgen!