Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /We staan in de startblokken

Nieuws

We staan in de startblokken

De draaiboeken liggen klaar, de contacten met sponsoren en leveranciers zijn warm, kortom: de organisatie van de Woerdense VakantieWeek staat in de startblokken!

 

Zoals we begin dit jaar al met jullie hebben gedeeld  gaat de Leukste Week van het Jaar! komende zomer door, als het verbod op evenementen is opgeheven. We kijken momenteel hoopvol naar de Fieldlab evenementen; experimenten waarmee vele partijen hun best doen om het festivalseizoen, liveconcerten en voetbalwedstrijden met publiek weer van de grond te krijgen. Het vaccineren is gestart en optimistische scenario’s schetsen een zomer waarin weer veel mogelijk zou kunnen zijn. Ook wij zijn hoopvol!

 

Aangepast programma
Wel gaan we ervan uit dat we nog niet het volledige oude, vertrouwde programma kunnen neerzetten maar dat aanpassingen nodig zijn, om de Week veilig en volgens de dan geldende regels te kunnen organiseren. Daarbij zoeken we natuurlijk naar het meest optimale scenario dat recht doet aan het echte Woerdense VakantieWeek-gevoel en dat ook financieel verantwoord is. Onze vergunning is aangevraagd, al kent de gemeente vergunningen voorlopig nog niet toe in afwachting van de regels voor festivals. Gelukkig denken ze – net als wij – graag mee in mogelijkheden.  

 

Woerdy
Dit jaar organiseren we voor de 67ste keer de Woerdense VakantieWeek. Dankzij deze lange ervaring zijn we flexibel en kunnen we heel snel in actie komen zodra we weten of en hoe de Week gehouden mag worden. We hoeven pas vrij laat definitieve keuzes te maken over het programma en de inrichting van het veld. Zodra we meer weten, horen jullie van ons.

 

We zijn optimistisch dat we een mooie Woerdense VakantieWeek kunnen neerzetten. In gedachten zien we Woerdy stiekem al op zijn ponton staan. We kunnen niet wachten!