Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Weer rust in het kraaiennest

Nieuws

Weer rust in het kraaiennest

Ken je dat gevoel? Je bent nog aan het nagenieten van die afgelopen fantastische dagen, maar ondertussen besef je dat het nu toch echt alweer voorbij is en we weer een heel jaar moeten wachten op de volgende editie van de Woerdense VakantieWeek.

Helaas kunnen we aan dat laatste niks veranderen, maar we kunnen wel terugkijken op een zeer geslaagde alternatieve editie dit jaar. Wat hebben we vol spanning gezeten of de Woerdense VakantieWeek wel door kon gaan. Toen we eindelijk groen licht kregen hebben we als een gek alles op poten gezet om van woensdag t/m zaterdag een gevarieerd programma te kunnen bieden.

En wat zijn we blij en gelukkig dat jullie ons op die dagen hebben bezocht, ondanks de maatregelen die er een kleine uitdaging van maakten. Anderhalve meter aanhouden, eenrichtingsverkeer instellen, geen groot hoofdpodium en minder horeca dan normaal. Maar toch kwamen jullie onze kant op, soms regen trotserend deden jullie mee aan de activiteiten. We hebben genoten van de vele blije gezichtjes en het enthousiasme van menig bezoeker.

Zo was de SuperBingo een succes met een enorme schat aan prijzen. Jullie wisten het veld duidelijk weer te vinden en zeker tijdens de spelenkermis konden we weer even proeven van de sfeer zoals voorgaande jaren. Met de vele springkussens ruim verspreid over het veld konden jullie duidelijk nog steeds uit de voeten. Hieperdepieper zagen we jullie steeds weer opnieuw het parcours afleggen.

Ook de WvW Pubquiz, ons nieuwste onderdeel, werd goed bezocht en je kon goed de onderlinge strijd merken tussen de teams. Al ging het vooral om de eer, het weerhield de bezoekers er niet van om voor deze titel te strijden.

En zaterdag werd zoals vanouds voor de kinderen afgesloten met Dier & Plezier. Kinderen konden paardje rijden, met diertjes knuffelen en zich weer uitleven op de vele springkussens en andere attracties. Velen bleven tot het einde doorspringen! Om daarna te zien hoe het Koninklijk Trio de 67e editie afsloot.

Bedankt trouwe bezoekers, sponsoren en medewerkers voor deze fantastische editie. We hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien!