Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Wie wint de Gouden Pagode?

Nieuws

Wie wint de Gouden Pagode?

 

Jaarlijks strijden de diverse Woerdense horecaondernemers om de Gouden Pagode. De ondernemers die dit jaar meedoen zijn inmiddels bekend. Wie volgt Vork Verse Friet & Burgers op en gaat er met de Gouden Pagode 2018 van door?

De geserveerde gerechten zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van Andy McDonald. Dit jaar mag jij als bezoeker ook meestemmen. Dit kan via de VakantieWeek app. Je kan hier de gerechten en de aankleding van de pagode’s beoordelen. Samen gaan we op zoek naar het lekkerste gerecht. 

De deelnemende horecaondernemers zijn:
Vork Verse Friet & Burgers
Friendly’s
Bakker van Maanen
El Rey
De Dukdalf
Walzicht Bar & Restaurant
Brownies & downieS
Bistronoom
Viviamo
Sakura Sushi
Bakkerij Versluis
Midas Broodjes, Burgers en Catering
Grand Café Plein 7
Banja Gastvrij Genieten
Foodpartners
Karit Patisserie
Restaurant JanZen
Eetcafé De Reehorst
Restaurant de Markies
De Truffel
Jos van Riet
Toko 1950
Marcello Espresso
De Koffie TukTuk
IJssalon Torino Woerden

Tijdens deze avond is er daarnaast ook genoeg glamour en misschien wel een beetje glitter aanwezig op het Exercitieveld. Laat je o.a. verrassen door de WOW!-factor van Joe Pequerrucho, relax even op het prachtige neo-barokke Levend Bankstel, laat je verzorgen door de Butlers of swing mee met de Dixieland Crackerjacks.

Ook treden The Euros meerdere malen op. En ze zijn verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren. Ze spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel!

Vermaak met Smaak start dinsdag 21 augustus om 18.00 uur en de toegang is gratis. Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Food Partners.