Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Winnaars Talent Stage draaien tijdens Dance Event

Nieuws

Winnaars Talent Stage draaien tijdens Dance Event

De Woerdense VakantieWeek heeft er dit jaar voor gekozen om meerdere aanstormende talenten een podium te bieden om hun kunsten te laten horen en het publiek plat te spelen! De
afgelopen maanden hebben veel opkomende, ambitieuze DJ’s deelgenomen aan de WvW Talent Stage. Op basis van een zelfgemaakte demo maakten zij kans op een selectie bij de beste vijf artiesten. Tijdens een live event voorafgaand aan de Week zijn zij de strijd met elkaar aangaan om een plek te bemachtigen in de line-up van het Dance Event.

Dat zij een waardevolle toevoeging zijn aan de legendarische line-up van dit jaar, is absoluut een feit. Zorg er dus voor dat je vanavond ook een dansje komt wagen in de consumptietent!

   
DJ SHERRW
Bio is onbekend.
Klik hier voor meer info


Mikewell
Mijn naam is Michael Schippers, artiestennaam Mikewell. Sinds het einde van de lagere school, dus alweer zo’n jaar of 6 geleden, ben ik gefascineerd door muziek. Vooral zelf muziek maken en mixen vindt ik het leukste dat er is.
Na een paar jaar zelf alle technieken uitgezocht te hebben, ben ik een opleiding gaan volgen bij de DJ School Amsterdam. Hier heb ik echt veel bijgeleerd zoals het verbeteren van mijn DJ skills maar ook het produceren van muziek. Na deze opleiding ben ik muziek nog leuker gaan vinden.
Mijn favoriete muziekstijl is EDM, van House tot Big Room, maar draai ook graag een lekkere Urban set. 
Op dit moment draai ik geregeld op feestjes, zoals studentenfeestjes en feestjes van sportvereningen. Ondertussen heb ik ook zelf geïnvesteerd in licht en geluid voor de wat kleinere feesten, zoals huis en tuinfeesten. 
Klik hier voor meer info


Youri Vauguez
Youri Hoogewoning staat in de muziekwereld beter bekend als Youri Vauguez. Deze 19 jarigeDJ en producer uit Houten draait momenteel ruim zeven jaar op verschillende evenementen. Hij heeft onder andere gedraaid bij LIT Zoetermeer, Nachtwerk, Club Enter, Wake Up!, de Bommel, diverse hockeyfeesten en nog veel meer.Naast het draaien van muziek,produceert hij al vier en een half jaar zijn eigen muziek. Na enkele jaren house producties, werd het tijd voor wat anders. Ongeveer twee jaar geleden verruilde hij het house genre voor het welbekende moombahton. Zijn muziek is ondertussen gesupport door vele YouTube promotie kanalen en artiesten waaronder Xorks TV, Moomaholic, Flex Up, Adrian Noble en Massive D.
Klik hier voor meer info


DJ Zaander 
Ik ben 20 jaar oud en ben geboren en getogen in Woerden. Ik ben begonnen met draaien, omdat ik van kinds af aan een passie heb voor muziek. Via een vriend van mij heb ik leren draaien en mixes maken. Ik kom al jaren naar de Woerdense Vakantieweek. Het lijkt mijn onwijs gaaf een set te draaien voor mijn hometown. Ik draai nu 2 jaar. Ik heb o.a. gedraaid bij VTC Woerden en Crespon. Mijn favoriete muziekstijlen zijn moombahton en house. Ik krijg er een kick van als ik het publiek los zie gaan op de plaatjes. Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!
Klik hier voor meer info


K.E.N.T.
K.E.N.T. is een dj/producer duo bestaande uit een identieke tweeling Arvel van Arvian van kent. Op vrij jonge leeftijd hadden de beide heren al een passie voor muziek. In het begin maakte de beide heren nog bigroom maar dat veranderde snel na het horen van Trilbal house!
Wat de heren zo aantrok in tribal house was toch wel de drums wat je hoort in de tracks hoort en dat proberen ze ook zoveel mogelijk terug te laten horen in hun eigen tracks!! 
Klik hier voor meer info