Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Speuren, schieten of workshops?

Nieuws

Speuren, schieten of workshops?

Voor sommigen was het een moeilijke keuze: strijden voor de penaltybokaal, meedoen aan magische workshops òf op zoek naar de vos. De opkomst was wederom voor alle evenementen groots te noemen.

Bij het penalty schieten was het een moeilijke taak voor de keepers om de strak genomen strafschoppen te keren. De winnaars van de Gevaert Makelaars penaltybokaal zijn geworden:

t/m 8 jaar
1e Matties van der Stok
2e Joep Slotboom
3e Tim Veelenturf

9 t/m 11 jaar
1e Robbert van Harden
2e Thomas de Jong
3e Daan Slootweg

12 jaar en ouder
1e Sven van Eck
2e Ivo Muilwijk
3e Timon van Rossum

In de binnenstad was het een drukte van jewelste om de oplossing van de jaarlijkse speurtocht te achterhalen. De ene vos werd sneller ontdekt dan de ander en nadat alle vossen waren gevonden kon men puzzelen naar de oplossing. Na de ontdekte vossen kon men het woord Olielamp tevoorschijn toveren. Hierna werden de prijzen overhandigd door het Koninklijk Trio.

Voor de andere kinderen was het woensdagmorgen de mogelijkheid om creatief zichzelf te verwennen. De één middels eigen gemaakte sieraden, de ander middels make-up, nagellakken en haren invlechten. ook kwamen er tal van geschminkte gezichten tevoorschijn. Tevens was er de mogelijkheid om een dansworkshop te volgen, waar vele dankbaar gebruik van maakten.