Mixtape.

Instagram

Comedy Night

Details

Datum: 28 augustus 2019 - 20.15 uur
Event Sponsor: VKP Beveiliging
Ticketprijs: € 6,00 // € 8,00
kaarten

Hilariteit tijdens de Comedy Night!

Zin in een avond lachen, gieren en brullen? Dan mag je woensdag 28 augustus niet missen. Met de beste cabaretiers van Nederland kan deze avond niet anders dan slagen.

Tineke Schouten

Tinekes schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare

situaties garandeert een avond vol schaterlachen. De ware koningin van de typetjes zet een show neer vol met de beste van de beste sketches, grappen en liedjes.

Tijdens de Woerdense VakantieWeek zal Tineke met haar zevenkoppig live-orkest een gevarieerd programma brengen bestaande uit hoogtepunten uit meer dan 35 jaar theater. Een unieke kans om getuige te zijn van een legende.

Comedytrain

Al jarenlang trekt het collectief van Comedytrain elk theaterseizoen het land in met bijzondere stand-upcomedy-optredens. In verschillende samenstellingen maken zij de vele podia van ons land onveilig. Altijd een mooie line-up van aanstormende talenten die de kans krijgen om te ruiken aan het grote podium, gecombineerd met ervaren comedians die graag stand-uppen. In voorbereiding op hun zoveelste soloprogramma laten zij hun nieuwste materiaal los op het publiek, of ze doen gewoon mee voor de lol.

Howard Komproe
Wanneer Howard Komproe (1971) op zijn twaalfde in de balletschool terechtkomt tussen allemaal mooie, lenige meiden, denkt hij zijn levensdoel in vervulling te zien gaan. Helaas, bij gebrek aan dansachtergrond moet hij uitwijken naar de toneelschool. Dat gaat prima totdat hij steeds vaker gevraagd wordt als stand-upcomedian op feesten en in clubs.
Maar Howard is meer dan een grapjesmaker; hij geeft workshops, presenteert, werkt voor radio en tv en schreef het boek ‘De grens van de grap’. Daarnaast is hij de bedenker van de onelinershow Padoem Patsss, uitgezonden bij BNN.

Tijdens zijn optreden zorgen zijn frisse, ontspannen manier van vertellen en zijn kwajongensachtige attitude ervoor dat hij met zowat alles wegkomt.

Kasper van der Laan
Kasper heeft een origineel gevoel voor humor en verrast menig publiek met zijn innemende persoonlijkheid en geheel eigen manier van vertellen. Zijn blik op de wereld is uniek, zijn observaties doordacht en zijn hersenspinsels origineel. Kasper neemt je mee in zijn belevingswereld. Met zijn logica probeert hij grip te krijgen op de absurditeit van het alledaagse. Hij speelt graag met je verwachtingen én met die van hemzelf, wat garant staat voor een onvoorspelbare voorstelling.

René van Meurs
René volgt een economische studie als hij in 2006 zonder enige ervaring meedoet aan het Griffioen Cabaret Festival, waar hij de publieksprijs wint. Hij leert de fijne kneepjes van het improvisatievak door twee jaar lang door Nederland te toeren, maar flirt ondertussen met zijn nieuwe liefde; stand-upcomedy.

Als René in juni 2007 auditie doet bij Comedytrain, wordt hij direct aangenomen. Als goed getraind improvisator houdt hij zich verrassend makkelijk staande op het podium en ontwikkelt hij zich met zijn frisse stijl en adembenemende tempo tot een publieksfavoriet.

Stefan Pop
Vijftien was Stefan Pop (1985) toen hij voor het eerst optrad. En met succes. Maar Pop besloot toch eerst maar even school af te maken. Vijf jaar later, terwijl hij ook nog wat geneeskunde studeert, keert hij terug en wordt lid van Comedytrain. In 2009 wint hij net niet het Leids Cabaret Festival, maar inmiddels is allang duidelijk dat hij op het podium thuishoort en niet in de collegebanken.

Zijn bedrieglijk onschuldige studentenlook heeft Pop evenwel nog altijd. Bedrieglijk, ja, want de man kan keihard uithalen om seconden later alweer te vertederen. Zulke types komen met alles weg. Wij noemen dat ook wel eens: onuitstaanbaar.  

Het Exercitieveld gaat open om 19.00 uur. De kaarten voor deze avond kosten in de voorverkoop €6,00 en aan de kassa betaal je €8,00.

De Comedy Night wordt mede mogelijk gemaakt door VKP Beveiligingstechniek.

Artiesten

Tineke Shouten

Howard Komproe

Kasper van der Laan

René van Meurs

Stefan Pop

 

Event Sponsor

Volgen en delen