Mixtape.

Instagram

 

HORECA & FACILITEITEN

HOME / INFO & FAQ

Informatie

Tickets: alleen online te koop

Tickets voor de avondprogrammering zijn alleen online te verkrijgen in onze ticketshop. De voorverkoopprijs geldt tot aan één dag voor het event. Koop je een ticket op de dag van het event? Dan betaal je de veldprijs. Tickets zijn ter plekke online aan te schaffen, je ontvangt direct de tickets in je mail. 

Recyclen: Plastic bekers en token

In het kader van de duurzaamheid willen we verspilling tegengaan en streven we ernaar het plastic te recyclen. Bezoekers van de avondprogramma’s ontvangen bij binnenkomst twee tokens, die elk recht geven op een plastic beker. Bij het bestellen van een drankje wordt de token ingenomen en wordt een plastic beker uitgegeven. Bij het bestellen van een volgende consumptie wordt de lege plastic beker ingeleverd en een volle plastic beker uitgegeven. Indien er bij het bestellen van een consumptie geen token of plastic beker ingeleverd kan worden, wordt een extra bedrag in rekening gebracht voor de uitgifte van de plastic beker. LET OP: Schoon plastic inleveren bij de bar, plastic bekers die op het veld hebben gelegen, worden niet geaccepteerd aan de bar. 
De tokens vertegenwoordigen geen geldelijke waarde. Voor de laatste ronde plastic bekers staan speciale afvalcontainers bij de uitgang,

Alleen pinbetaling

Er kan tijdens de week alleen met pin worden betaald op het terrein. De consumptiemunten zijn afgeschaft. 

Oude munten

Oude munten kunnen niet meer ingeleverd worden. 

Toiletten

Aan de oostzijde (Brediuszijde) van het Exercitieveld staan sanitaire voorzieningen opgesteld. Het gebruik van de toiletten is gratis, ook tijdens de avondprogramma’s. Er is op het terrein een mindervalidentoilet aanwezig.

Gevonden Voorwerpen

Gevonden voorwerpen kunt u afgeven bij een van de vrijwilligers of bij de Woerdyshop.

Woerdyshop

In de Woerdy Shop worden Woerdy artikelen verkocht, zoals t-shirts, petjes, sleutelhangers en knuffels. Daarnaast kun je hier tijdens de VakantieWeek ook terecht voor je tickets in de voorverkoop. Gevonden voorwerpen kunnen hier gebracht en gehaald worden. De Woerdy Shop bevindt zich aan de ingang van het Exercitieveld aan de stadzijde.

Dagprogrammering

De commissie Dagprogrammering is te vinden in een tweetal keten rechts op het terrein voor vragen over de activiteiten van het dagprogramma.

EHBO en Rode Kruis

Gedurende de hele week zijn de vrijwilligers van de EHBO aanwezig tijdens alle activiteiten om te helpen bij kleine ongelukjes. Op drukke avonden is ook het Rode Kruis aanwezig. De Woerdense brandweer, veiligheidsbeambten en de politie houden een oogje in het zeil.

Mindervaliden

Wanneer je in een rolstoel komt ben je uiteraard van harte welkom en kaarten zijn gewoon in de voorverkoop verkrijgbaar. We willen wel graag van tevoren weten welk evenement je wilt bijwonen zodat we een plaats voor je beschikbaar kunnen maken. Zo kun je dan alles goed zien en meemaken, neem hiervoor contact op met ons op via info@vakantieweek.nl.