Mixtape.

Instagram

Dance Event

Details

Datum: 30 augustus 2019 - 20:00 uur
Event Sponsor: Uniseco
Ticketprijs: € 12,50 // € 15,00
kaarten

Zeven dampende acts op het Dance Event

Festivals genoeg in het land om lekker bij los te gaan, maar niets fijners dan een outdoor dansfeestje in eigen stad. Voel jij je aangesproken door deze woorden? Dan is het Exercitieveld op vrijdagavond 31 augustus voor jou de place to be. Want: Dance Event!  

De deur gaat open om 19.00 uur, tussen 20.00 en 01.00 uur komen – in willekeurige volgorde – voor je optreden:  

Kris Kross Amsterdam is hot! Mysteryland in Nederland, Tomorrowland in België, Ultra Music Festival in de USA, de DJ-formatie heeft al menig groot festival op zijn kop gezet. En nu is het de beurt aan Woerden. Bereid je voor op een dikke party. 

Als Tech en Deep House helemaal jouw ding zijn, dan word je heel blij van het volgende: Mr.Belt & Wezol zijn op Dance Event 2019. Met hun elektronische beats weet je zeker dat dit onmogelijk is: stil blijven staan.  

Met levende legende La Fuente op het podium ben je verzekerd van kleurrijke sound en eindeloos veel energie. House waar je energie van krijgt en een glimlach op je gezicht die niet meer weg wil.  

Als jonge jongen was Gregor Salto al gefascineerd door housemuziek. De eerste experimenten met zelf elektronische muziek maken deed hij op de middelbare school. Inmiddels domineert hij al jarenlang de Nederlandse clubscene met zijn aanstekelijke en originele dansmuziek.  

Hij staat tussen de grootste namen in de line-up van de heetste partyspots in Europa; Outsiders. Niet voor niets wordt hij daarvoor uitgenodigd, want hij heeft een unieke en explosieve draaistijl bomvol adrenaline. En dat komt lekker over bij het publiek! Met meer dan 250 boekingen per jaar kunnen we gerust zeggen dat Cem Araci, het brein achter Outsiders, een graag geziene DJ is.  

Electro, Latin House en Dancehall, daarvoor staat DYNA garant. Hij ontwikkelde een muziekstijl die enorm in de smaak valt, vooral bij het vrouwelijk publiek. Met die Dyna-sound startte hij een club concept genaamd ‘Sexed Up’. Dat wordt dus een hele hete avond! 

Wie in Woerden kent hem niet? DJ SNO draait al platen sinds 2002 en maakt overal een feestje van. Ook zo genoten van de muziek tijdens het vuurwerk vorig jaarJep, dat was SNO! Zijn belofte: “Vorig jaar was een hele mooie show, dit jaar gaan we voor kippenvel!” 

MC Roca brengt zijn energieke stage presence naar Woerden. Hij werkte al samen met wereldberoemde DJ’sTiësto vroeg speciaal om hem voor zijn Koningdagsoptreden bij 538. Door zijn talent voor het MC’en bij zeer uitlopende muziekstijlen, is hij een van ‘s  werelds meest gewilde MC’s. En dat komt zeer goed uit voor het gevarieerde menu van Dance Event 2019!  

WvW Talent Stage 

Het WvW Dance Event wordt ieder jaar afgetrapt door een Woerdense DJ. Een belangrijke en dankbare taak. Zij warmen het publiek op én spelen zichzelf daarmee in de kijker. Dit jaar mogen niet één, maar meerdere talenten hun kunsten laten horen. Heel veel jonge DJ’s stuurden hun demo’s op om kans te maken op een plek in de top 5. Tijdens een Live Event voorafgaand aan de 66e VakantieWeek gingen ze de strijd met elkaar aan om een van de drie plekken te krijgen in de line-up in de tent tijdens het Dance Event. Be there op vrijdag 30 augustus om te zien en horen wie die talenten zijn en waarom ze hebben gewonnen.  

In de voorverkoop kost een ticket € 12,50, op de avond zelf €15,00. Om 19.00 uur gaat het Exercitieveld open, om 20.00 uur start het programma. Dance Event wordt mede mogelijk gemaakt door Uniseco. 

In verband met de veiligheidsrisico’s is het niet mogelijk om tijdens het Dance Event tussentijds het veld te verlaten om vervolgens weer terug te keren.

Artiesten

Kris Kross Amsterdam

Mr. Belt & Wezol

La Fuente

Gregor Salto

Outsiders

DYNA

SNO

MC Roca

 

Event Sponsor

Volgen en delen