Mixtape.

Instagram

Familieavond

Details

Datum: 31 augustus 2019 - 19.00 uur
Event Sponsor: VSB Fonds
Ticketprijs: € 16,00 // € 20,00
kaarten

Knallende de VakantieWeek afsluiten

De VakantieWeek is op zaterdag 31 augustus bijna ten einde, maar er staat een aantal toffe artiesten te trappelen om nog even flink los te gaan op de Familieavond. Dit zijn ze:

Party-DJ Marco
De afgelopen jaren heeft de in Kamerik opgegroeide Marco rondom Woerden gedraaid op diverse grote en kleine feestjes. Je herkent hem misschien van bijvoorbeeld de ‘Woerden Bruist’-feestjes, de ‘Marco Mark’-feestavonden en ‘De Nacht van Woerden’ op het Kerkplein. Ook stond Marco op het podium met heel veel bekende acts uit binnen- en buitenland; van Pater Moeskroen tot dj Paul Elstak en van Snollebollekes tot Dirty Daddies! Marco’s draaistijl is energiek, vlot en voor jong en oud!

Xander de Buisonjé
Bijna 15 jaar na de start van zijn carrière is Xander vijf solo-albums, één akoestisch album en aantal singles verder, maar is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. Het grote publiek leerde hem de afgelopen jaren ook beter kennen als gevestigd presentator en tv-persoonlijkheid dankzij megaproducties als ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’, zijn deelname aan ‘Holland Zingt Hazes’ en televisieprogramma’s als ‘The Next Pop Talent’ en ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Xander zal niet alleen optreden, maar ook de presentatie van de Familieavond verzorgen.

Sharon Doorson
Dat muziek een belangrijke rol speelt in Sharons leven is wel duidelijk. Zelf zegt ze over haar muziek: “Mijn sound omschrijf ik als moderne popmuziek met elektronische invloeden en krachtige, gevoelige R&B-vocalen. Passie is voor mij het woord dat mijn muziek het beste omschrijft. Kwetsbaar, puur, maar toch ook sterk.”

Django Wagner
Er zijn artiesten die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk wanneer je hem hoort zingen.

Romy Monteiro
Romy, dochter van Antje Monteiro, heeft nooit een zangcarrière nagestreefd, maar sinds ze erachter kwam dat ze toch kon zingen, wil ze niets anders meer. Na haar verpletterende deelname bij ‘The Voice of Holland’ in 2014 kan niemand meer om haar heen! In september 2015 maakte Monteiro haar musicaldebuut in ‘The Bodyguard’ waarin zij de hoofdrol van Rachel Marron vertolkte. In 2017 bracht Romy Monteiro haar eigen cd uit, genaamd ‘A Tribute To Whitney’, met verschillende hits van Whitney Houston.

Lange Frans
Na de breuk met Baas B in 2008 gaat Lange Frans met meer creatieve vrijheid dan ooit verder. Naast zijn medewerking aan verschillende muziekprogramma’s op televisie blijft muziek zijn voornaamste bezigheid. De single ‘Zing voor me’ met Thé Lau betekent zijn eerste nummer 1-hit als soloartiest. Zijn debuutalbum ‘Levenslied’ wordt goed ontvangen en er zijn ook al wat singles van verschenen. Kortom; Lange Frans is back!

Marcel Fisser Band
Marcel Fisser is al dertig jaar beroepsmuzikant. De laatste tien jaar is hij bandleader en gitarist van Jan Smit, Nick & Simon en André Hazes. Sinds zes jaar gaat hij met de Marcel Fisser Band op pad om artiesten te begeleiden. Tijdens de VakantieWeek begeleidt hij alle bovenstaande artiesten!

Het Feestteam
Het Feestteam weet met feestmuziek het publiek te raken; glimlachen op ieders gezicht en de handen gaan in de lucht. Met zo’n aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee en gaan de voetjes van de vloer!

André Hazes
Met een nieuw album heeft André weer meer materiaal voor tijdens zijn steeds grootser wordende concerten. Hij verkocht in 2018 drie keer de Ahoy uit! “Destijds was ik nog bang dat het publiek voor de liedjes van mijn vader kwam, maar de mensen kwamen voor míj. Nu ben ik zelfverzekerder en kunnen we meer de diepte in.” Deed hij enkele jaren geleden nog de meeste liedjes van zijn vader en minder van zichzelf, nu is dat andersom: in Ahoy is nog zo’n 30% van ‘senior’. Dat blijft zo, bezweert André, want hij wil zijn vader blijven eren.

De afsluiting van de 66e VakantieWeek laat alle wensen uitkomen! Dit ware vuurwerkspektakel wordt mede mogelijk gemaakt door Inner Stance.

Het Exercitieveld gaat open om 19.00 uur, de start van de familieavond is om 20.00 uur. Tijdens de inloop zal DJ Marco draaien. Tickets koop je in de voorverkoop voor slechts € 16,00. Aan de kassa betaal je € 20,00. De Familieavond wordt mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

In verband met de veiligheidsrisico’s is het niet mogelijk om tijdens Familieavond tussentijds het veld te verlaten om vervolgens weer terug te keren.

Artiesten

Party DJ-Marco

Romy Monteiro

Django Wagner

Sharon Doorson

Lange Frans

Lee Towers

Xander de Buisonjé

Andre Hazes

Het Feestteam

 

Event Sponsor

Volgen en delen