Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Fiets- en wandelpuzzeltocht

Fiets- en wandelpuzzeltocht

Details

Datum: 25 augustus 2019 - 12.00 uur
Event Sponsor: Tweewielercentrum Hans Voorn
Ticketprijs: GRATIS

Actieve familiedag te voet of per fiets door het Groene Hart

Elk jaar komt dit favoriete onderdeel van velen terug. Het is tijd voor de fiets- en wandel puzzeltocht van de 66e Woerdense VakantieWeek. Dit jaar zijn er wederom twee leuke tochten uitgezet. Tijdens de puzzeltocht op zondag 25 augustus door het Groene Hart kom je op de meest mooie locaties van Woerden en omgeving. Een leuk, gratis uitje voor het gehele gezin.

Voor de fietspuzzeltocht zijn er twee routeopties, namelijk de 20 of 35 kilometer. De wandelpuzzeltocht is ongeveer 6 kilometer. Welke uitdaging ga jij aan?

De deelname formulieren zijn vanaf 12:00 uur op te halen bij de inschrijfkraampjes op het Exercitieveld. Neem je eigen schrijfgerei mee van huis en je kunt direct vertrekken. Uiterlijk om 17:00 uur moeten alle deelnemers weer binnen zijn.

De fiets- en wandelpuzzeltochten worden mede mogelijk gemaakt door Tweewielercentrum Hans Voorn.

PRIJZEN

Onder alle goede inzendingen worden diverse prijzen verloot. De winnaars worden dinsdag 27 augustus bekend gemaakt via lijsten bij de dagprogrammering. Ook zullen ze geplaatst worden op vakantieweek.nl en via onze social media kanalen.

Let op! Je kunt je gewonnen prijs tot uiterlijk zaterdagmiddag 31 augustus ophalen bij dagprogrammering.

Niet gewonnen maar wel benieuwd naar de goede antwoorden? Deze vind je na afloop van de Woerdense VakantieWeek op vakantieweek.nl en via onze social media kanalen.

Event Sponsor

 

Volgen en delen