Mixtape.

Instagram

FRESH!

Details

Datum: 29 augustus 2019 - 14.00 uur
Event Sponsor: Walzicht Bar & Restaurant
Ticketprijs: € 3,50 // € 5,00
kaarten

We gaan een feestje bouwen

Ook dit jaar hebben we weer toffe artiesten weten te regelen voor FRESH! Dus trek je dansschoenen aan en kom naar het veld voor de volgende acts; 

DJ Dennis Strop 

Talentvol, muzikaal, ambitieus en gedreven is hoe je de 20-jarige Dennis het best kan omschrijven.
 
Met zijn energieke sound met Caribische en Zuid Afrikaanse invloeden heeft hij al veel clubs in Nederland gehad. En naast optredens in Nederland gaat hij sinds een paar jaar ook over de grenzen. Volgeboekte zomers aan de Costa op plaatsen als Barcelona, Salou, Lloret de Mar en Blanes 

Naast het optreden brengt Dennis ook veel tijd door in de studio. Hij maakt veel muziek en edits voor tijdens zijn shows.  “Er zijn zoveel DJ’s die hetzelfde doen. Ik vind het belangrijk dat mijn sets exclusief zijn en nieuw voor mensen” Stil staan is dus geen optie voor deze jonge DJ uit Woerden.  

Maan

Ruim twee jaar nadat ze The voice of Holland won, gaat zangeres Maan nog steeds als een trein. Alleen al in het laatste jaar heeft ze heel wat mogen bijschrijven op haar cv: haar eerste EPs en album, een uitverkochte clubtour, succesvolle samenwerkingen, levensveranderende tv-optredens, en dat is nog maar het begin.  

Freddy Moreira 

Naast zijn energieke stijl staat Freddy Moreira bekend als een echte lady killer. Freddy is een van de meest geboekte artiesten in Nederland en bereikte deze status simpelweg op basis van verschillende extreem goede mixtapes en een grote sympathie van fans tijdens zijn explosieve liveshows.  

Terwijl hij muziek maakt, experimenteert Freddy altijd met nieuwe exploderende geluiden en twiststijlen om coole tracks naar voren te halen en als producer te groeien. Samen met zijn ladies-man looks, vrolijke uitstraling en oplopende kracht is hij een echte entertainer! Zijn DJ-sets worden gekenmerkt als dynamisch en eclectisch, die worden bepaald door snelle mixen. 
Als een artiest met een groeiende internationale status toert Freddy voortdurend door Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. Zijn tracks worden ondersteund door Walshy Fire (Major Lazer), Mad Decent, Hardwell en vele andere grote namen uit de industrie. In feite is deze wonderboy een van de meest beluisterde Nederlandse eclectische DJ’s. 

Tickets in de voorverkoop kosten slechts € 3,50, aan de kassa op de dag van het event betaal je € 5,00. Het Exercitieveld gaat open om 13.00 uur, start is om 14.00 uur. 
In verband met de veiligheidsrisico’s is het niet mogelijk om tijdens FRESH! tussentijds het veld te verlaten om vervolgens weer terug te keren.

Artiesten

Dennis Strop
Maan
Freddy Moreira

 

Event Sponsor

Volgen en delen