Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Kids Adventure

Kids Adventure

Details

Datum: 18 augustus 2018 - 09.30 uur
Event Sponsor: Rabobank
Ticketprijs: GRATIS

Spektakel gegarandeerd!

Dit jaar zal de eerste zaterdag een heus spektakel worden. De Kids Adventure zal in dit eerste weekend zorgen voor allerlei stoere en spectaculaire attracties. Kom jij klauteren, lasergamen en durf jij hoogtes te trotseren? Het mag en het kan allemaal. Let wel op! Niet meer op de donderdag, maar dus op de eerste zaterdag.

Deze dag is wel voor de stoere kinderen, iets wat anders dan de attracties van de spelenkermis. Kids Adventure zal starten om 9.30 uur en de toegang is gratis. Om 10.30 uur is er een Meet & Greet met Woerdy en om 15.00 uur komt er een einde aan deze dagactiviteit en gaan we ons opmaken voor het avondprogramma.

Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Onder toeziend oog van de jury van Woerdens Techniek Talent worden de deelnemende zeepkisten beoordeeld op snelheid en originaliteit. Zorg dat je je mouwen opstroopt en aan de gang gaat met het bouwen van je eigen zeepkist. Wij hebben hiervoor ook een speciaal reglement die je hier leest. Alleen goedgekeurde zeepkisten mogen meedoen. De inschrijving van de zeepkistenrace is van 9.30 tot 10.00 uur. Heb jij geen eigen zeepkist gebouwd, maar wil je toch mee doen? Geen probleem! Dan mag je gebruik maken van één van de door de VakantieWeek beschikbaar gestelde zeepkisten.

Er zal geen waterattractie in de Singel staan. Helaas kan de veiligheid van de deelnemers niet voldoende worden gewaarborgd.

Event sponsor

Volgen en delen