Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Kinderrommelmarkt

Kinderrommelmarkt

Details

Datum: 27 augustus 2019 - 07.00 uur
Ticketprijs: € 2,00 GEEN VOORVERKOOP
kaarten

Maak tijdens de Kinderrommelmarkt een ander blij met de spullen waar jij op uitgekeken bent

Wil jij slapend rijk worden, dan kun je blijven dromen of je neemt het initiatief om op een kleedje je spullen te verkopen op de jaarlijkse kinderrommelmarkt op dinsdag 27 augustus. Zoals de naam het al aangeeft is er alleen plek voor kinderen die hun spullen willen verkopen, eventueel onder begeleiding van een volwassene. Voor professionele verkopers is er geen plek.

Mocht je nou niet willen verkopen maar juist op zoek willen gaan naar iets wat je al heel lang zocht en wilde hebben, dan kun je je geluk beproeven door deze kinderrommelmarkt te bezoeken.

Deze dag start om 7.00 uur en eindigt om 12.00 uur. De deelnemers mogen gaan zitten met een kleedje van max. 3m bij 3m in de daarvoor beschikbare vakken. Luister altijd goed naar de instructies die onze Vrijwilligers geven.

Reglement:

Houd er rekening mee dat fietsen of bakfietsen geen toegang hebben tot de rommelmarkt tenzij deze ter verkoop worden aangeboden. In het kader van veiligheid wijzen wij u hierop aan hier gelieve rekening mee te houden. Ook het verkopen van zelfgemaakte etenswaren of drinken is niet toegestaan, dit in het kader van de voedsel en warenautoriteiten.  

Wij adviseren je om vooraf ons reglement van de kinderrommelmarkt door te nemen op vakantieweek.nl . Hierin vind je alle spelregels om er voor te zorgen dat het voor iedereen een geslaagde ochtend wordt.

Tickets:

Alleen bezoekers vanaf 13 jaar dienen een kaartje van €2,00 te kopen aan de kassa. Ouders die even spullen komen afleveren voor de verkoop worden verzocht ook zo’n ticket te kopen. Deze ticket zijn enkel te koop aan de kassa op het Exercitieveld te koop. Heb je een Passe-Partout? Dan mag je op vertoon hiervan gratis het veld op.

Volgen en delen