Mixtape.

Instagram

WvW Pubquiz

Details

Datum: 27 augustus 2021 19.30
Event Sponsor: Autocentrum van Vliet
Ticketprijs: € 7,50 (incl. servicekosten)
kaarten

WvW Pubquiz

Nieuw op het programma tijdens deze 67ste VakantieWeek-editie is de WvW Pubquiz! Het wordt een zinderende avond vol strijdlust, competitie, lekker veel humor en hoogstaand entertainment!

Dus ben jij die allesweter die zonder na te denken antwoord weet op de meest uiteenlopende vragen of heb je vooral gewoon zin in een hele gezellige avond met familie en vrienden? Twijfel dan niet en koop vandaag nog je ticket voor €7,50 (incl. €1,50 servicekosten) en doe mee met de grootste kennistest van Woerden: de WvW Pubquiz! Tickets zijn alleen online te koop. 

Je bent vanaf 18:30 uur welkom op het Excercitieveld. Vanwege de coronamaatregelen zal de WvW Pubquiz plaatsvinden op het open veld en niet in de tent.

De WvW Pubquiz wordt muzikaal begeleid door Trio Roept U Maar

Van een act als Trio Roept U Maar is er echt maar één te vinden. Gekleed in driedelig pak spelen de mannen de favoriete liedjes van het publiek. De heren maken er zelfs on the spot een swingende medley van. De muzikale kennis is oneindig bij deze muzikanten. Door hun ervaring bij o.a. Anouk, Golden Earring, Hans Liberg, Van Velzen en Crazy Pianos, spelen ze moeiteloos wat het publiek wil horen. Trio Roept U Maar is akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan. Het geheime wapen van het trio is ongetwijfeld de mobiele geluidsversterker (in de volksmond liefkozend ‘De Kliko’ genoemd). Dit maakt Trio Roept U Maar nog unieker dan het al was: met hun akoestische instrumenten kunnen zij zonder stekkers versterkt spelen, waardoor ze een groter publiek kunnen bereiken. 

De WvW Pubquiz wordt mede mogelijk gemaakt door Autocentrum van Vliet.

Event Sponsor

Volgen en delen