Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Nieuws /Milon, Tamar en Demi zijn het Koninklijk Trio van 2024

Nieuws

Milon, Tamar en Demi zijn het Koninklijk Trio van 2024

Ze groeiden alle drie op met de Woerdense Vakantieweek en keken als kleine meisjes vol bewondering naar de jeugdkoningin en haar hofdames. ‘Dat wil ik ook’, dachten Milon, Tamar en Demi toen nog. Dit jaar is het zo ver en vormen zij het Koninklijk Trio 2024!

Geschreven door Floris Bakker van Het Kontakt

Twee weken lang moesten ze hun uitverkiezing geheim houden. Dat was best lastig. “Ik heb het alleen binnen mijn eigen gezin gedeeld”, laat hofdame Demi Branger (20) weten. “Zelfs tegen mijn oom en tante, die vrijwilliger zijn bij de Woerdense Vakantieweek, heb ik niets gezegd. Ik belde ze op na de selectie en vertelde hen dat ik het niet was geworden.”

Eer

Bij jeugdkoningin Tamar Hinloopen (19) vinden ze het thuis allemaal ‘hartstikke leuk’. Zelf vindt ze het vooral een hele eer. “Je bent een week lang hét gezicht van de Woerdense Vakantieweek. Dat ga je de rest van je leven blijven herinneren.”

Tijdens de selectieavond zagen Milon, Tamar en Demi elkaar voor het eerst. Na een voorstelrondje deden de kandidaten verschillende spelletjes met elkaar. Dit alles om elkaar beter te leren kennen.

De drie gaan elkaar ook de komende weken vaker zien. Bijvoorbeeld als ze jurken gaan passen. “En we spreken in de tussentijd zeker nog een keer af”, zegt hofdame Milon Dekker (21). “Tijdens de Woerdense Vakantieweek moet je goed op elkaar zijn ingespeeld, dus is het belangrijk dat je elkaar goed leert kennen.”

Hele dag in de weer

Het belooft een leuke, maar ook pittige Vakantieweek te worden voor het trio. Elke ochtend al voor 08.00 uur in de make-up. En de hele dag in de weer. “Ik kreeg het advies om na de Woerdense Vakantieweek een week vrij te nemen, om uit te rusten”, lacht Tamar.

‘s Avonds blijven ‘hangen’ op het Exercitieveld is er dit jaar niet bij. “De volgende ochtend moet je vroeg je bed uit en er weer staan”, weet Demi. “Normaal hoeft dat niet, maar deze editie van de Woerdense Vakantieweek gaat voor ons anders zijn dan normaal.”

Toch hebben ze er alle drie ontzettend veel zin in. “Dit is een once in a lifetime kans, we gaan er zeker van genieten”, besluit Milon.