Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Mega Kids Show

Mega Kids Show

Details

Datum: 29 augustus 2019 - 09.45 uur
Event Sponsor: Jumbo Woerden
Ticketprijs: GRATIS

Feest der herkenning voor de allerkleinsten

Na het succes van vorig jaar kan het niet anders dan dat er ook dit jaar weer een Mega Kids Show is op de donderdag. Deze ochtend, speciaal voor peuters en kleuters, wordt een feest der herkenning voor de allerkleinsten uit Woerden. Na de show is er een moment om de kinderhelden te ontmoeten tijdens een Meet & Greet.

Sesamstraat

Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan

Kikker is verliefd
Kikker, bekend van de kinderboekjes van Max Veldhuijs, is al ruim 25 jaar favoriet onder kinderen. Samen met zijn vriendjes Haas en Eend is Kikker nu ook te zien in de vrolijke minishow ‘Kikker is verliefd’.  Deze ontroerende, 20 minuten durende, mini show zit vol muziek en humor. De voorstelling wordt gespeeld met handpoppen die door de acteurs op magische wijze tot leven worden gebracht.

Het Exercitieveld gaat op donderdag 29 augustus open om 9.30 uur, de toegang is gratis. Zorg dat je er op tijd bent voor het beste plekje!

De  Mega Kids Show wordt mede mogelijk gemaakt door  Jumbo Woerden.

Artiesten

Sesamstraat

Kikker

 

Event Sponsor

Volgen en delen