Mixtape.

Instagram

SuperBingo

Details

Datum: 26 augustus 2021 19.30
Ticketprijs: € 20,- (incl. servicekosten)
kaarten

We hebben een schat aan ballen! 

Oké, deze ballen zijn natuurlijk niet de echte schat, maar ze zijn er wel onderdeel van. Want ze bevatten getallen en die getallen vind je (hopelijk) terug op jouw bingokaarten. Verzamel ze allemaal en neem je (schat)kaart mee naar het podium. Wie de juiste route heeft gevolgd, kan naar huis met één van die prachtige prijzen.

Want wat een schat aan prijzen hebben we weer weten te verzamelen! Wat dacht je van een scooter, laptop, Smart TV, Espresso apparaat, wasmachine en nog veel meer. Daar wil je toch wel voor op pad? Maar pas op! Want wie niet de juiste route heeft gevolgd en aankomt met een valse bingo, kan zich klaarmaken voor een ander avontuur… en we hopen toch echt dat je een gouden strot hebt.

Wil je kans maken op één van deze prijzen, koop dan nu je bingoticket voor € 20,00 (incl. €1,50 servicekosten) op onze website. Tickets zijn alleen online te koop.

We zien je graag donderdag de 26e vanaf 18:30 uur met je schatkaart op het veld! Vanwege de coronamaatregelen vindt de SuperBingo op het open veld plaats en niet in de tent.

 

Tijdens de SuperBingo vindt een optreden plaats van Sven Versteeg.

Nadat Sven vanuit het niets de finale bereikte van ‘Jantjes Verjaardag’ talentenjacht, kwamen er zoveel positieve reacties dat hij besloot om zich 100% op zijn carrière te richten. Er kwamen direct veel aanvragen, wat resulteerde in veel optredens in het land. Ook bracht Sven eigen singles uit: ‘Alles Voor Mij’, ‘Verliefd Zijn’ en ‘Liever de Liefste’. Onlangs heeft hij een nieuwe single uitgebracht: ‘Jij wordt de mijne’, geschreven door Jan Rooymans & Cris Silos en geproduceerd door the Companions. ‘Jij wordt de mijne’ is een aanstekelijke, swingende plaat voor zowel op de radio als in de kroeg! De nieuwe plaat is uitgebracht op het label van Cornelis Music en schiet momenteel omhoog in de hitslijsten. Inmiddels is Sven een veelgevraagd zanger/entertainer. Ieder optreden zet hij de zaal op zijn kop. Dit merkte ook het gezelligste café van Nederland, Bolle Jan, op. Daar is hij sinds kort iedere donderdag te vinden. Wat kun je bij de optredens van Sven Versteeg verwachten? Een flinke dosis entertainment en interactie met het publiek. Op muzikaal gebied: hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash-ups.

 

Volgen en delen