Mixtape.

Instagram

SuperBingo

Details

Datum: 26 augustus 2019 - 20.00 uur
Ticketprijs: € 18,50
kaarten

Nummer 1001….Bingo!

1001, dat is natuurlijk hét getal van de VakantieWeek dit jaar. Dat lucky nummer staat niet op de bingokaart, maar heel veel andere getallen wel. En je zou maar net de geluksvogel zijn die als eerste de kaart van de Superronde vol heeft!

Feest-dj en presentator Jarnoo is op maandagavond 26 augustus opnieuw van de partij om de ballen te laten rollen en de avond aan elkaar te praten. Of je nou wint of niet, dat is sowieso al een goede reden om te komen.

Heb je nog meer redenen nodig om te komen? We noemen: een keukencheque ter waarde van €2000,-, een scooter, fiets, led-tv, laptops, een wasmachine, kledingcheques, dinercheques en een arrangement voor een indoor skydive.

Een kleine waarschuwing zodat jouw droomavond niet in een klap verandert in een nachtmerrie: goed luisteren als de getallen genoemd worden. Want je weet het: valse bingo = liedje zingen! Voor de hele tent. Wil. Je. Niet.

Om 19.00 uur start de verkoop van de bingoboekjes (à €18,50 voor 10 rondes + Superronde) bij de kassa op het Exercitieveld. Zorg dat je klaar zit om 20.00 uur, dan gaat de eerste bal rollen.

Volgen en delen