Mixtape.

Instagram

Woerdense VakantieWeek/Vermaak met Smaak

Vermaak met Smaak

Details

Datum: 27 augustus 2019 18:00
Event Sponsor: Food Partners
Ticketprijs: GRATIS

De drie G’s van Vermaak met Smaak

Was jij in 2018 op het veld te vinden tijdens Vermaak met Smaak? Heb jij toen die prijswinnende ceviche van de Bistronoom gegeten? Of heb je een van ál die andere heerlijkheden geproefd die je kon eten en drinken? Dan weet je dit als geen ander: Vermaak met Smaak, daar wil je bij zijn! 

Voor het geval je het nog nodig hebt, drie redenen waarom je dinsdagavond 27 augustus op het Exercitieveld wilt zijn:

  • Gezelligheid

Het is één grote reünie. Houd je oren open en luister hoe vaak je dit hoort: ‘Hey wat leuk om jou te zien, hoe is het met je?’ Niet te tellen, zo vaak. Omdat je boordevol vakantieverhalen zit, voor het broodnodige netwerken of omdat jij en je vrienden nodig even bij moeten kletsen. Wat je reden ook is, Vermaak met Smaak bezoeken is een heel goed idee.

  • Gein

Stel je eens voor, je hebt een fijn hapje gescoord en een drankje gehaald, komt Aladdin ineens  op z’n vliegend tapijt aan jouw tafel voorbij. En hij komt niet gewoon even vragen hoe het smaakt, hij komt je magisch entertainen. Aladdin is één van de vele acts tijdens deze culinaire VakantieWeek-avond, net als de muzikanten van Sultans of Dixieland en ijsco Ali. Lekker hoor, zo’n ijsje, maar waarom moet iedereen nou zo lachen? En heeft die buikdanseres een èchte slang om haar nek?!   

  • Genieten

Wat er op het menu staat, dat laten we nog even een verrassing zijn. Maar geloof ons maar, er zit van alles tussen wat jij lekker gaat vinden. Of je nou houdt van lokaal ambachtelijk bereide friet of van een culinair hoogstandje. Alle hapjes kosten één muntje.

Wie o wie?

Natuurlijk strijden de Woerdense horecaondernemers ook dit jaar weer om de hoogste eer: het winnen van de Gouden Pagode. De jury velt een professioneel oordeel, maar jij mag ook stemmen. 

Het Exercitieveld gaat om 18.00 uur open, de toegang tot dit event is gratis. Het meenemen en nuttigen van eigen eet- en drinkwaren is niet toegestaan. Hapjes en drankjes kunnen worden afgerekend met Woerdense VakantieWeek-munten ter plaatse bij de horeca ondernemers.

Vermaak met Smaak wordt mede mogelijk gemaakt door Food Partners.

Artiesten

Diverse rondlopende acts

Event Sponsor

Volgen en delen